Libnet.ro
UNICEF

06:45

Guvernul chinez, dat in judecata din cauza smogului pentru prima data.

România Liberă România Liberă,
Guvernul chinez, dat in judecata din cauza smogului pentru prima data.

Beijing nu este singurul oras chinez acoperit de smog. Un locuitor din Shijiazhuang, capitala provinciei Hebei, a dat in judecata guvernul din cauza poluarii, potrivit Reuters, care citeaza un ziar de stat. Acesta este primul caz de acest fel, in ciuda faptului ca dezvoltarea industriala necontrolata a dus la un grad de poluare ridicat in multe regiuni din tara. In plangerea sa, Li Guixin a cerut ca autoritatea municipala pentru protectia mediului sa isi faca datoria si sa controleze nivelul . continuă pe România Liberă

Apple da in judecata guvernul chinez din cauza Siri

Apple da in judecata o agentie a guvernului chinez si o alta companie din cauza drepturilor pe care le are asupra asistentului personal Siri, transmite TheGuardian.

Hidroelectrica reintra in insolventa din cauza unor procese pierdute in instanta

Hidroelectrica reintra in insolventa. Acesta este consecinta unei decizii de astazi a Curtii de Apel care a admis contestatiile unor creditori, printre care si asa-zisii baieti destepti din energie. Informatia a fost confirmata pentru HotNews. ro de Remus Borza, fost administrator judiciar al Hidroelectrica. Sentinta este definitiva. Au fost trei tipuri de contestatii: la decizia de intrare in insolventa, la tabelul preliminar al creditorilor si la inchiderea insolventei. Astazi, Curtea de Apel a admis contestia la iesirea din insolventa. Acesta este si motivul pentru care Hidroelectrica reintra in insolventa. UPDATE Din cauza reintrarii in insolventa, Hidroelectrica nu va mai fi listata pe bursa in vara.

Campionatul de fotbal ucrainean, suspendat din cauza violentelor.

Prima liga de fotbal ucraineana a fost suspendata de catre federatia din aceasta tara, la cerinta ministerului de interne, din cauza violentelor din ultima perioada dar si a riscului major de izbucnire a unor noi proteste, potrivit site-ului oficial al federatiei de fotbal. Dupa pauza de iarna fotbalul ucrainean urma sa fie reluat in week-endul viitor, cu etapa a nouasprezecea. Duminica trebuia sa aiba locul debiul Ucrainei, Sahtiorul lui Mircea Lucescu, locul 1, intalnind, la Kiev, Dinamo, .

Primarul Botosaniului a fost dat in judecata de un angajat pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Botosani,Ovidiu Portariuc a fost dat in judecata de un sef de directie din cadrul institutie. Angajatul este suparat ca a fost sanctionat de o comisie disciplinara solicitata de edil. Seful de serviciu a fost acuzat de primar ca a dat informatii in mass-media prin intermediul carora imaginea Primariei ar fi avut de suferit.

UPDATE. VIDEO. Tariceanu si-a dat demisia din PNL. ...

UPDATE: Calin Popescu Tariceanu a confirmat faptul ca si-a prezentat demisia din PNL, mentionand ca in cursul diminetii i-a telefonat presedintelui PNL, Crin Antonescu, sa accepte reluarea discutiilor cu premierul, in sensul continuarii USL, raspunsul acestuia fiind negativ. El a precizat ca a avut o discutie in cursul diminetii cu presedintele PNL, Crin Antonescu, legat de continuarea negocierilor din USL pentru a se ajunge la un comun acord, conform Mediafax. De dimineata i-am dat un .

Iliesiu, dat afara din PNL.

Senatorul Sorin Iliesiu a fost exclus din PNL de Delegatia Permanenta, cu 167 de voturi pentru, 19 voturi impotriva si 9 abtineri, informeaza Mediafax. Iliesiu a participat la sedinta in care a fost exclus din PNL si i-a anuntat apoi pe ziaristi care au fost rezultatele votului. Senatorul a declarat ca el a propus vot secret asupra deciziei ca presedintele Crin Antonescu sa nu aiba niciun fel de intelegere politica cu Traian Basescu sau cu Miscarea Populara. De asemenea, Iliesiu a propus .

Facebook renunta la sistemul sau de adrese e-mail din cauza slabei utilizari

Reteaua de socializare Facebook a renuntat in liniste la serviciul sau de adrese e-mail de tip @facebook. com, pe care l-a lansat la sfarsitul anului 2010. Decizia a fost luata pentru ca foarte putine persoane.

Sam Worthington, arestat din cauza iubitei lui

Probleme pentru Sam Worthington. Starul din Avatar a fost arestat in New York pentru ca ar fi lovit un fotograf, care a ranit-o pe iubita lui, Lara Bingle.

Circulatie restrictionata pe A3, din cauza unor filmari pentru un lungmetraj cu Nicolas Cage

Circulatia rutiera pe autostrada A3 va fi restrictionata marti, pe sensul Bucuresti - Ploiesti, intre kilometrii 17 si 30, pentru filmarea unor secvente din productia The Dying of the Light, in care joaca Nicolas Cage, transmite Mediafax .

Petrom a pierdut 2% pe Bursa din cauza unei posibile vanzari de actiuni pe care FP o are in plan

Bursa a scazut cu 1,81%, intr-o piata unde actiunile OMV Petrom au coborat cu 2,38%, influentate de informatii privind intentia FP de a vinde un pachet important de titluri Petrom, iar titlurile Fondului Proprietatea au pierdut 2,13% din valoare dupa.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )