Libnet.ro
UNICEF

01:05

CaN Romania: La cat de mult prostii mancam, ar trebui sa fim oameni de fier ca sa nu ne imbolnavim

Antena3 Antena3,
CaN Romania: La cat de mult prostii mancam, ar trebui sa fim oameni de fier ca sa nu ne imbolnavim

OPC a descoperit ca mancam o gramada de mancare contrafacuta. Printre cele mai falsificate alimente se numara mierea si bulionul. La fel sunt si laptele de capra sau telemeaua de bivolita. La cat de mult. continuă pe Antena3

CaN Romania: Cat de usor putem sa facem gratare spatiale

Daca somam NASA sa ne dea noua Statia spatiala si Miron Cozma vine cu carbunii, incingem un gratar de ne ploua in gura. CaN Romania, cea mai recenta productie Antena 3 a avut premiera sambata.

CaN Romania. Vom deveni americanii Europei: mancam prost si mult

Mancam prost si mult, iar in acest ritm vom ajunge americanii Europei. in 2003, eram pe locul 23 in Europa, la capitolul obezitate. Azi, suntem pe podium, mai exact pe locul 3. CaN Romania, cea mai recenta.

Ionut Cristache, despre emisiunea CaN Romania: Vom rade mult!

Mihai Gadea a vorbit, joi seara, la Sinteza Zilei despre CaN Romania, cea mai recenta productie Antena 3, prezentata de Ionut Cristache. Prima editie a emisiunii va fi sambata, 12 septembrie 2015, de la.

CaN Romania: Romanul consumatorului miop

Cum arata Romanul consumatorului miop vedeti in clipul de mai sus, prezentat sambata in prima editie a emisiunii CaN Romania, de la Antena 3. CaN Romania, cea mai recenta productie Antena 3 a avut.

CaN Romania: Salam a semipreparat ceva

Salam a semipreparat ceva. Prezentarea, in emisiunea CaN Romania, de la Antena 3. CaN Romania, cea mai recenta productie Antena 3 a avut premiera sambata. Realizata de Ionut Cristache, emisiunea.

CaN Romania: Politicienii lasati corigenti de catre copii, la programul cornul si laptele

CaN Romania, cea mai recenta productie Antena 3 a avut premiera sambata. Realizata de Ionut Cristache, emisiunea saptamanala isi propune sa dezbata intr-o maniera nonconformista problemele cele mai.

CaN Romania, emisiunea pe care o traiesti ora de ora, sambata, la Antena 3

CaN Romania, cea mai recentaproductie Antena 3, se lanseazasambata, 12 septembrie 2015, de la ora 20. Emisiunea este saptamanalasiare o duratade 30 de minute,.

Pretul la iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: Cat costa noile telefoane Apple

Astazi, cei de la Apple si-au lansat noile telefoane si toata lumea se intreaba care este pretul la iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania. Ca in fiecare an, in luna septembrie, cei de la Apple lanseaza noi modele de smartphone-uri. in principiu, numaratoarea din titlu nu mai inseamna foarte mult, avand in vedere [] Pretul la iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: Cat costa noile telefoane Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: Cat costa noile telefoane Apple

Astazi, cei de la Apple si-au lansat noile telefoane si toata lumea se intreaba care este pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania. Ca in fiecare an, in luna septembrie, cei de la Apple lanseaza noi modele de smartphone-uri. in principiu, numaratoarea din titlu nu mai inseamna foarte mult, avand in vedere ca [] Pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: Cat costa noile telefoane Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )