Libnet.ro
UNICEF

00:06

CaN Romania: Romanul consumatorului miop

Antena3 Antena3,
CaN Romania: Romanul consumatorului miop

Cum arata Romanul consumatorului miop vedeti in clipul de mai sus, prezentat sambata in prima editie a emisiunii CaN Romania, de la Antena 3. CaN Romania, cea mai recenta productie Antena 3 a avut. continuă pe Antena3

CaN Romania: Salam a semipreparat ceva

Salam a semipreparat ceva. Prezentarea, in emisiunea CaN Romania, de la Antena 3. CaN Romania, cea mai recenta productie Antena 3 a avut premiera sambata. Realizata de Ionut Cristache, emisiunea.

CaN Romania: Cat de usor putem sa facem gratare spatiale

Daca somam NASA sa ne dea noua Statia spatiala si Miron Cozma vine cu carbunii, incingem un gratar de ne ploua in gura. CaN Romania, cea mai recenta productie Antena 3 a avut premiera sambata.

CaN Romania. Vom deveni americanii Europei: mancam prost si mult

Mancam prost si mult, iar in acest ritm vom ajunge americanii Europei. in 2003, eram pe locul 23 in Europa, la capitolul obezitate. Azi, suntem pe podium, mai exact pe locul 3. CaN Romania, cea mai recenta.

CaN Romania: Politicienii lasati corigenti de catre copii, la programul cornul si laptele

CaN Romania, cea mai recenta productie Antena 3 a avut premiera sambata. Realizata de Ionut Cristache, emisiunea saptamanala isi propune sa dezbata intr-o maniera nonconformista problemele cele mai.

Ionut Cristache, despre emisiunea CaN Romania: Vom rade mult!

Mihai Gadea a vorbit, joi seara, la Sinteza Zilei despre CaN Romania, cea mai recenta productie Antena 3, prezentata de Ionut Cristache. Prima editie a emisiunii va fi sambata, 12 septembrie 2015, de la.

CaN Romania, emisiunea pe care o traiesti ora de ora, sambata, la Antena 3

CaN Romania, cea mai recentaproductie Antena 3, se lanseazasambata, 12 septembrie 2015, de la ora 20. Emisiunea este saptamanalasiare o duratade 30 de minute,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )