Libnet.ro
UNICEF

23:45

Canada: Mai multe explozii au avut loc la o fabrica de artificii

B1 B1,
Canada: Mai multe explozii au avut loc la o fabrica de artificii

Mai multe explozii au avut loc, joi, la o fabrica de artificii din orasul canadian Quebec, doua piersoane pierzandu-si viata in timpul acestor incidente, potrivit Mediafax. Dupa trei ore de eforturi, cei. continuă pe B1

Un CUTREMUR a avut loc in Vrancea in aceasta dimineata. Vedeti cat de puternic a fost seismul

Un seism cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter a avut loc joi dimineata, la ora 3. 22, in zona Vrancea. Cutremurul s-a produs la o adancime de 114 kilometri, informeaza Institutul National pentru Fizica.

Un CUTREMUR a avut loc in Vrancea. Vedeti cat de puternic a fost seismul

Un seism cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter a avut loc joi dimineata, la ora 3. 22, in zona Vrancea. Cutremurul s-a produs la o adancime de 114 kilometri, informeaza Institutul National pentru Fizica.

Mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov, fara energie electrica din cauza unor lucrari ale Enel

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, joi, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala si din judetul Ilfov, informeaza compania, potrivit Agerpres. in municipiul Bucuresti, intre.

Dupa mai multe zile de canicula, ploile si grindina au facut din nou prapad

Ploile si grindina au facut prapad in mai multe zone din Romania Apa a intrat peste oameni in case si le-a distrus culturile agricole. Strazile din orase au fost acoperite de apa, iar masinile nu mai.

Mai multe hoteluri din statiunea Mamaia au ramas fara apa din cauza unor avarii

Mai multe hoteluri din statiunea Mamaia au ramas, miercuri dimineata, fara apa potabila, din cauza unei avarii. Reprezentantii regiei de apa au dat asigurari ca situatia se va rezolva in cursul zilei,.

Gara Burdujeni si mai multe locuinte, inundate marti noapte la Suceava

O rupere de nori a provocat mai multe probleme in noaptea de marti spre miercuri in municipiul Suceava. Din cauza cantitatilor mari de apa, Gara Burdujeni si mai multe locuinte au fost inundate, un depozit pentru furaje a luat foc, iar un copac a cazut peste o masina.

Mai multe hoteluri din Mamaia au ramas fara apa.

Mai multe hoteluri din statiunea Mamaia au ramas fara apa, miercuri dimineata, din cauza unei avarii, informeaza Mediafax. Reprezentantii regiei de apa au dat asigurari ca situatia va fi rezolvata in cursul dupa-amiezii. Potrivit Regiei Autonome Judetene de Apa RAJA) Constanta, furnizarea apei potabile in zona de nord a statiunii a fost oprita miercuri dimineata, incepand cu ora 09. 00, pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare din Mamaia. Sunt afectate hotelurile Lido, .

FURTUNA in Suceava: Mai multe case, inundate.

Mai multe curti, case si demisolul unui bloc din Suceava au fost inundate, in noaptea de marti spre miercuri, in urma unei furtuni puternice, relateaza Mediafax. Totodata, un autoturism parcat pe o strada fost avariat, dupa ce a cazut un copac peste el, in timp ce un depozit de furaje a fost lovit de un trasnet si a luat foc, a declarat seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava. Citeste si Avertizare de ploi, grindina si vant In noaptea de marti spre miercuri, in municipiul .

Mai multe persoane au murit, iar altele au suferit leziuni interne grave dupa ce au consumat lotiune cu efect antiseptic comercializata ca alcool etilic

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au inceput urmarirea penala fata de administratorul unei societati comerciale pentru evaziune fiscala si falsificare de alimente sau alte produse. Mai exact, acesta comercializa alcool sanitar contrafacut - in realitate alcool metilic, extrem de toxic pentru sanatate - fapt ce a dus la mai multe decese si vatamari corporale grave.

Tot mai multe fabrici auto neprofitabile, in Europa

Piata auto din Europa pare sa aiba tot mai multe probleme, dupa ce, vreme de cinci ani la rand, vanzarile de masini au scazut in regiune, tendinta care pare sa se mentina si in 2013, conform Wall Street Journal.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )