Libnet.ro
UNICEF

01:05

Canalul dintre Marea Neagra si Marea Marmara ar putea provoca pagube mediului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Canalul dintre Marea Neagra si Marea Marmara ar putea provoca pagube mediului

Proiectul promovat de presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, privind constructia unui canal intre Marea Neagra si Marea Marmara ar crea riscuri mari asupra mediului inconjurator, a avertizat marti organizatia mediu World Wildlife Fund, conform Agerpres. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Lacrimi la Marea Neagra, ultimul episod, pe Kanal D. Ce se intampla cu Tahir si Nefes

Serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra a ajuns la final. Cei care nu vor sa piarda ultimul episod al productiei asteapta cu sufletul la gura sa vada ce se intampla cu Tahir si Nefes, dar si cu celelalte personaje din film. Deznodamantul poate fi urmarit pe postul de televiziune Kanal D, de la ora 20:00.

Cine sunt companiile care se bat pentru achizitia participatiei ExxonMobil din Marea Neagra

In contextul in care compania americana ExxonMobil si-a exprimat interesul de a se retrage din proiectul Neptun Deep pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra, doar trei companii au solicitat acces la.

VIDEO Explozia care putea provoca o catastrofa de proportii la Portile de Fier. Ministrul Economiei: Astept inca dosarul

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat la Drobeta Turnu Severin ca dosarul transformatorului care a luat foc in vara anului 2018 la hidrocentrala Portile de Fier I va fi analizat cu maxima atentie si se vor gasi cauzele ce au fost la un pas de a provoca o catastrofa de proportii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2925 seconds )