Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cancelarul austriac Werner Faymann, criticat de Traian Basescu si Klaus Iohannis, dupa ce a cerut sanctionarea tarilor UE care refuza sa primeasca refugiati

B1 B1,
Cancelarul austriac Werner Faymann, criticat de Traian Basescu si Klaus Iohannis, dupa ce a cerut sanctionarea tarilor UE care refuza sa primeasca refugiati

Cancelarul austriac Werner Faymann a fost criticat atat de fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, dar si de presedintele Klaus Iohannis, dupa ce acesta a cerut sanctionarea tarilor care refuza sa. continuă pe B1

Cancelarul austriac Werner Faymann, criticat de Traian Basescu si Klaus Iohannis, dupa ce a cerut sanctionarea tarile UE care refuza sa primeasca refugiati

Cancelarul austriac Werner Faymann a fost criticat atat de fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, dar si de presedintele Klaus Iohannis, dupa ce acesta a cerut sanctionarea tarilor care refuza sa.

Ambasadorul Austriei la Budapesta, convocat la MAE, dupa remarcile facute de cancelarul austriac

Ambasadorul Austriei la Budapesta a fost convocat pentru luni la Ministerul de Externe ungar in urma remarcilor facute de cancelarul austriac Werner Faymann in legatura cu atitudinea premierului ungar Viktor Orban.

Cancelarul Austriei, Werner Fayman: Oponentii sistemului cotelor privind imigrantii ar trebui penalizati financiar

Cancelarul Austriei, Werner Faymann, a criticat tarile care se opun cotelor de refugiati ce privesc redistribuirea imigrantilor in UE, potrivit noii scheme a Comisiei Europene. Acesta este de parere ca tarile.

Werner Faymann: UE trebuie sa penalizeze tarile care se opun cotelor privind imigrantii

Cancelarul Austriei, Werner Faymann, critica vehement tarile est-europene care se opun cotelor privind distribuirea imigrantilor propuse de Comisia Europeana, cerand penalizarea acestora prin reducerea accesului la fonduri structurale europene.

Traian Basescu: Cancelarul austriac a devenit clovnul Europei daca ameninta statele care nu primesc refugiati cu taierea de fonduri structurale

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni, in cursul unor declaratii de presa, despre criza refugiatilor, precizand ca Romania a gresit la Consiliul din luna iunie cand a aprobat ideea de cota. Mai mult, fostul sef de stat sustinut ca Werner Faymann, cancelarul Austriei, a devenit clovnul Europei in momentul in care a spus ca statele care nu primesc refugiati trebuie sanctionate economic.

Ungaria l-a convocat pe ambasadorul austriac, dupa ce cancelarul Werner Faymann a comparat modalitatea in care Budapesta gestioneaza criza refugiatilor cu masurile practicate de nazisti

Ungaria l-a convocat pe ambasadorul austriac, dupa ce cancelarul Werner Faymann a comparat politicile Budapestei, fata de refugiati, cu deportarile naziste, relateaza Reuters. Ministerul de Externe maghiar l-a.

Traian Basescu: Romania trebuie sa refuze ideea de cota de refugiati, pentru ca nu este stat Schengen / Cancelarul austriac a devenit clown-ul Europei

Romania trebuie sa refuze ideea de cota de refugiati pentru ca nu este stat membru Schengen, a afirmat luni Traian Basescu, sustinand ca, daca ar mai fi fost presedinte, ar fi cerut Parlamentului o dezbatere si o hotarare pe aceasta problema, transmite Agerpres.

Traian Basescu il desfiinteaza pe Coldea: I-au curs balele dupa o decoratie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu l-a criticat foarte dur pe prim-adjunctul sefului SRI; generalul Florian Coldea seful operativ al SRI) pentru acceptul de a fi acceptat sa fie decorat de Ambasada .

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Are mare experienta, Sibiul i-a dat multa experienta din festivaluri

Traian Basescu, invitat la emisiunea Special B1, a glumit pe seama experientei pe care o are Klaus Iohannis. Acesta este de parere ca presedintele este priceput la a organiza festivaluri de muzica si mai.

Baiatul Ebei si al lui Bogdan Ionescu, tuns dupa modelul bunicului Traian Basescu: Moda suvitei buclucase, reinviata de Traian Jr. (FOTO)

Fiul Elenei Basescu si al lui Bogdan Ionescu calca pe urmele bunicului Traian Basescu. Baietelul de mai putin de un an poarta numele de Traian si mai nou poarta si aceeasi tunsoare. De acum, celebra.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )