Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cand va fi extradat din Franta liderul MISA, Gregorian Bivolaru

România Liberă România Liberă,
Cand va fi extradat din Franta liderul MISA, Gregorian Bivolaru

Liderul MISA Gregorian Bivolaru a fost dus miercuri in fata unui judecator la Curtea de Apel din Paris unde i s-a prezentat cererea de extradare emisa de autoritatile romane. Potrivit Digi24, urmatoarea infatisare va avea loc peste trei saptamani, iar pana atunci Bivolaru ramane inchis intr-un penitenciar de maxima securitate din apropierea capitalei Frantei. continuă pe România Liberă

Liderul MISA, judecat intr-un alt dosar pentru trafic de persoane

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, va fi judecat la Curtea de Apel Cluj intr-un dosar de trafic de persoane, care nu are legatura cu cauza pentru care acesta a fost retinut si va fi extradat din Franta.

Gregorian Bivolaru va fi judecat la Cluj in luna mai intr-un dosar privind traficul de persoane

Fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, va fi judecat la Curtea de Apel Cluj intr-un dosar privind traficul de persoane, primul termen al procesului fiind stabilit pentru data de 10 mai.

Gregorian Bivolaru va fi judecat la Cluj, intr-un dosar privind traficul de persoane

Fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, va fi judecat la Curtea de Apel Cluj intr-un dosar privind traficul de persoane, primul termen al procesului fiind stabilit pentru data de 10 mai, transmitecorespondentul.

Gregorian Bivolaru va fi judecat la Cluj in luna mai intr-un dosar privind traficul de persoane

Fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, va fi judecat la Curtea de Apel Cluj intr-un dosar privind traficul de persoane, primul termen al procesului fiind stabilit pentru data de 10 mai, transmite Mediafax.

Noi detalii despre prinderea lui Gregorian Bivolaru, liderul MISA

Gregorian Bivolaru arestat in Franta .

Reactia MISA la arestarea lui Gregorian Bivolaru

Arestarea lui Gregorian Bivolaru a tulburat comunitatea yoghinilor care sustine ca liderul MISA este victima unui abuz din partea autoritatilor si a presei.

Gregorian Bivolaru s-a dat cetatean bulgar cand a fost arestat in Franta

Gregorian Bivolaru arestat in Franta .

Fosta judecatoare Simona Lungu, protagonista filmului erotic Secretele seductiei, face declaratii in apararea lui Gregorian Bivolaru

Fosta judecatoare Simona Lungu, care a demisionat din functie in toamna anului 2004, dupa ce s-a confirmat ca a fost protagonista filmului erotic Secretele seductiei, gasit in timpul perchezittilor la sediile MISA, il apara pe Gregorian Bivolaru, intr-un interviu pentru postul MISA TV.

Mircea Badea il imita pe Gregorian Bivolaru. VIDEO

Mircea Badea e de parere ca imaginile in care apare Gregorian Bivolaru sunt dumnezeiesti. Realizatorul emisiunii in gura presei l-a imitat pe Gregorian Bivolaru, duminica seara, la Antena 3, starnind.

Condamnat pentru relatii sexuale cu minori, Guru Bivolaru cere sa nu fie extradat in Romania

Gregorian Biovolaru nu vrea sa vina in Romania. Liderul MISA le-a cerut autoritatilor franceze sa-l lase liber sub control judiciar dar mai ales sa nu il trimita inapoi in tara. insa Bivolaru va afla.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2136 seconds )