Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministerul Justitiei a trimis in Republica Moldova o cerere de extradare a fostului deputat Cristian Rizea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Justitiei a trimis in Republica Moldova o cerere de extradare a fostului deputat Cristian Rizea

Ministerul Justitiei a anuntat ca a trimis, astazi, o cerere autoritatilor din Republica Moldova avand ca obiect extradarea fostului deputat Cristian Rizea, care are de executat in Romania o condamnare de 4 ani si 8 luni inchisoare. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Justitiei a transmis la Chisinau o cerere de extradare pentru Rizea

Ministerul Justitiei a anuntat ca a trimis, miercuri, o cerere autoritatilor din Republica Moldova a.

Ministerul Justitiei, noi informatii privind extradarea fostului deputat PSD Cristian Rizea, din Republica Moldova

Ministerul Justitiei din Romania a venit cu clarificari privind situatia fostului deputat PSD Cristian Rizea, condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, de inalta Curte de Casatie si Justitie. Imediat dupa aflarea sentintei, Rizea a plecat in Republica Moldova, stiind ca nu va fi extradat pentru ca avea cetatenie moldoveana. Pe care, insa, i-a retras-o chiar presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Romania cere extradarea fostului deputat PSD Cristian Rizea, fugar in Republica Moldova

Romania a cerut miercuri extradarea fostului deputat PSD Cristian Rizea, care a fugit in Republica Moldova dupa ce a fost condamnat la 4 ani si 8 luni inchisoare. Cererea vine la o zi dupa ce Rizea a ramas fara cetatenia moldoveneasca si a fost retinut de autoritatile de peste Prut.

Ministerul Justitiei anunta ca a transmis autoritatilor din R. Moldova cererea privind extradarea lui Cristian Rizea

Ministerul Justitiei a venit cu o serie de precizari despre cazul fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa ce a fost condamnat pentru coruptie. Fostul politician a fost retinut la Chisinau dupa ce presedintele Republicii Moldova i-a retras ieri cetatenia.

Victoria candidatului pro-european Maia Sandu la prezidentialele din Republica Moldova poate fi asigurata doar cu o prezenta la vot de minim 60%

Al doilea tur al alegerilor prezidentiale va fi despre factorul geopolitic, adica vesnica lupta Vest versus Est. Iar spectrul politic din Republica Moldova este conturat exact de acelasi narativ. in aceste 12 zile ramase pana la turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, poli-tehnologii rusi cazati in sediul Partidului Socialistilor vor lucra la mai multe scenarii privind asigurarea victoriei candidatului pro-rus in cel de-al doilea tur de scrutin.

OSCE: Nu au existat fraude majore in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Misiunea OSCE la Chisinau anunta ca nu au existat fraude majore in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. OSCE nu a constatat fraudarea alegerilor din Republica.

Ludovic Orban: Vreau sa o felicit pe Maia Sandu pentru castigarea primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Premierul Ludovic Orban a felicitat-o, luni, pe Maia Sandu pentru castigarea turului intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, apreciind ca este candidatul care poate sa garanteze o Republica Moldova in care se respecta drepturile omului. Orban si-a exprimat convingerea ca turul al doilea ale alegerilor va avea loc in conditii de legalitate.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Maia Sandu a castigat primul tur de scrutin, dupa numararea a 99,95% din voturi (CEC)

Candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Maia Sandu, a castigat, duminica, primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, potrivit datelor preliminare publicate de Comisia Electorala Centrala CEC), dupa numararea voturilor din 99,95% din sectiile de votare din tara.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Aproape 13.000 de cetateni moldoveni au votat la sectiile din Romania, 150.000 in intreaga diaspora

Aproape 13. 000 de cetateni din Republica Moldova au votat, la alegerile prezidentiale de duminica, in cele 13 sectii de votare deschise pe teritoriul Romaniei, a declarat, astazi, presedintele Comisiei Electorale Centrale CEC), Dorin Cimil.

DEPUTATUL USR STELIAN ION, DESPRE ALEGERILE DIN REPUBLICA MOLDOVA: Basarabenii vor avea de ales fara nuante intre trecutul sovietic si viitorul european

Deputatul USR Stelian Ion sustine ca rezultatul primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, unde Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi, ne da mari sperante pentru o schimbare radicala a directiei Moldovei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )