Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cand fotografiile spun mai mult de o mie de cuvinte

Playtech Playtech,
Cand fotografiile spun mai mult de o mie de cuvinte

Uneori, o fotografie reuseste sa transmita mult mai mult decat o mie de cuvinte, iar daca ai de-a face cu cele mai bune imagini din lume, situatia e si mai intriganta. Dintotdeauna am avut o oarecare pasiune pentru fotografie, insa niciodata nu m-as putea considera mai mult decat un amator. Am cateva notiuni de baza, []. continuă pe Playtech

Eugen Nicolicea, despre initiativa privind executarea pedepsei la domiciliu si in weekend: Jurnalistii au prezentat proiectul intr-un mod mai mult sentimental

Deputatul PSD Eugen Nicolicea i-a acuzat pe jurnalisti ca au prezentat intr-un mod mai mult sentimental decat juridic proiectul privind executarea pedepsei la domiciliu si in weekend, informeaza.

Bogatii traiesc mai mult decat saracii?

Un studiu efectuat in New York arata ca in metropola americana bogatii traiesc cu 11 ani mai mult decat saracii. Cercetarea a scos la iveala faptul ca in cartierul sarac Brownsville din Brooklyn, a.

Franta: Antisemitismul-mai mult de 300 de personalitati denunta o epurare etnica

Mai mult de 300 de personalitati au semnat un manifest contra noului antisemitism in Franta, denuntand o liniste mediatica si o epurare etnica la baza zgomotului din tara lui Emile Zola si Georges Clemenceau in cateva cartiere, relateaza Le Monde.

Mexic: Numar urias de atentate doar in primele 3 luni, cu 20% mai mult fata de intreg anul trecut

Mexicul pare sa detina recordul mondial la asasinate. Nu mai putin de 7. 667 de astfel de crime au fost comise in tara nord-americana doar in primul trimestru al acestui an, cu aproape 20% mai mult fata de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )