Libnet.ro
UNICEF

22:30

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

România Liberă România Liberă,
CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Dumitru Verginel Gireada candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Gireada se va bate pentru un mandat de deputat in Colegiul 1 din judetul Botosani. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BOTOSANI! CRITICISI CONTROVERSE A fost condamnat penal la . continuă pe România Liberă

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Mures: Vasile Gliga, CONFLICT DE INTERESE.

Vasile Gliga candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Vasile Gliga se va lupta pentru un mandat de deputat in Colegiul 8 din judetul Mures. Vezi CV-ul lui Vasile Gliga Citeste si LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! CRITICI SI CONTROVERSE Vasile Gliga se afla in conflict de interese, dupa cum a constatat ANI in noiembrie 2011. Deputatul Vasile Gliga si-a .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Mures: Akos Mora, INCOMPATIBIL.

Akos Mora candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Akos Mora se va lupta pentru un mandat de senator in Colegiul 3 din judetul Mures. Citeste si LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! CRITICI SI CONTROVERSE In aprilie 2011, inspectorii ANI au constatat ca in perioada 2008 - 2011, SC MORAGROIND SRL, firma la care consilierul judetean Akos Mora este atat asociat .

Candidatii USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bacau: Viorica Marcu, INCOMPATIBILA.

Viorica Marcu candideaza din partea ULS la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Viorica Marcu se va bate pentru un mandat de deputat in Colegiul 5 din judetul Bacau. Citeste si LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul Bacau pentru Senat si Camera Deputatilor! CRITICI SI CONTROVERSE Agentia Nationala de Integritate a .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Teleorman: Liviu Dragnea si reabilitarile de drumuri.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este candidat al USL pentru un loc in Camera Deputatilor, in Teleorman. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! CRITICI si CONTROVERSE In 2011, presa centrala, lega numele lui Liviu Dragnea de un scandal cu fonduri europene. Prefectului judetului Teleorman de atunci, Teodor Nitulescu, sutinea, .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Tulcea: Trifon Belacurencu, declarat incompatibil de ANI.

Trifon Belacurencu candideaza pentru un loc in Senat din partea USL, in judetul Tulcea. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! CRITICI SI CONTROVERSE In 2011, Agentia Nationala de Integritate l-a declarat incompatibil cu functia de parlamentar pentru ca in parallel ar fi detinuut si functa de administrator al firmei l S.

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Botosani: Neculai Rebenciuc, INCOMPATIBIL.

Neculai Rebenciuc candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Rebenciuc se va bate pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 1 din judetul Botosani. Vezi CV-ul lui Nicolai Rebenciuc Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BOTOSANI! CRITICI SI .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Gavrila Ghilea candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ghilea se va bate pentru un mandat de senator in Colegiul 3 din judetul Bihor. Vezi CV-ul lui Gavrila Ghilea Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BIHOR CRITICI SI CONTROVERSE Agentia .

CANDIDATII UDMR la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bihor: Rozalia Ibolya Biro, INCOMPATIBILA.

Rozalia Ibolya Biro candideaza din partea UDMR la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Rozalia Ibolya Biro se va bate pentru un mandat de senator in Colegiul 1 din judetul Bihor. Vezi CV-ul Rozaliei Ibolya Biro Citeste si LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BIHOR CRITICI SI CONTROVERSEIn 2011 Agentia Nationala de .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Mures: Liviu Emil Todoran, INCOMPATIBIL.

Liviu Emil Todoran candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Liviu Emil Todorn se va lupta pentru un mandat de deputat in Colegiul 8 din judetul Mures. Citeste si LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! CRITICI SI CONTROVERSE Agentia Nationala de Integritate ANI) a constatat in noiembrie 2011 un numar de 4 situatii de incompatibilitate in care se afla Liviu Emil .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Neamt: Leonard Cadar, INCOMPATIBIL.

Leonard Cadar candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Leonard Cadar se va lupta pentru un mandat de senator in Colegiul 2 din judetul Neamt. Citeste si LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! CRITICI SI CONTROVERSE In iulie 2003, Leonard Cadar a fost demis din functia ce viceprimar al comunei Botesti, judetul Neamt, de catre prefectul de atunci, Vasile Pruteanu, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )