Libnet.ro
UNICEF

06:45

Candidatul PRO Romania la CJ Bacau, testat pozitiv pentru COVID-19 la doar o zi de la intalnirea cu Victor Ponta. Prima reactie a liderului de partid

B1 B1,
Candidatul PRO Romania la CJ Bacau, testat pozitiv pentru COVID-19 la doar o zi de la intalnirea cu Victor Ponta. Prima reactie a liderului de partid

Medicul Aurelia Taga, candidatul Pro Romania la sefia Consiliului Judetean Bacau, a fost testata pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut chiar de Victor Ponta, pe contul personal de. continuă pe B1

Actorul Robert Pattinson ar fi fost testat pozitiv pentru COVID-19. Filmarile la The Batman au fost amanate pentru moment

Actorul Robert Pattinson, cunoscut cel mai bine pentru rolul din Twilight a fost testat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Astfel, filmarile pentru Batman vor fi pentru moment amanate, informeaza.

Prefectul judetului Valcea, Sebastian Fartat, testat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2

Inca un oficial a fost infecatt cu noul coronavirus. Este vorba despre prefectul judetului Valcea, Sebastian Fartat, care a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 in urma unui test efectuat la cerere, contracost, au in.

Dwayne The Rock Johnson: Am fost testat pozitiv pentru coronavirus, alaturi de sotie si copii

Dwayne The Rock Johnson a fost infectat cu COVID-19. Sotia si cei doi copii ai sai sunt, de asemenea, pozitivi pentru coronavirus.

Ponta, suspect de COVID. A fost contact direct cu un candidat ProRomania testat pozitiv

Candidatul Pro Romania la sefia CJ Bacau, medicul Aurelia Taga a fost diagnosticata cu COVID-19, dupa ce una dintre colegele sale a fost si ea diagnosticata. Taga declara ca deocamdata este asimptomatica. Cu o zi in urma, ea apare in mai multe fotografii, alaturi de liderul partidului Victor Ponta si de primarul Bacaului Cosmin Necula, fara masca, insa afirma ca au renuntat la masca si la distantare doar cat a fost facuta fotografia.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv cu Covid-19

La cei 84 de ani ai sai, fostul premier italian, Silvio Berlusconi, a testat pozitiv pentru noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, au confirmat surse apropiate acestuia, precum si medicul sau, transmite agentia de.

Victor Ponta a intrat in izolare. Ce s-a intamplat, de fapt, cu seful Pro Romania

Victor Ponta, seful PRO Romania, a fost obligat sa intre in izolare, dupa ce s-a intalnit cu Aurelia Taga. Ea este medic primar la Pediatria din Bacau si candidat din partea PRO Romania la presedintia Consiliului Judetean Bacau. Victor Ponta a intrat in izolare Femeia a fost testata pozitiv cu noul coronavirus, iar anuntul a .

Soc in lumea fotbalului! Neymar a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Care e starea brazilianului

Temerile oficialilor de la PSG au fost confirmate. Neymar jr. a fost astazi testat pozitiv cu noul coronavirus, anunta jurnalistii de la LEquipe. la fel ca si alti trei colegi ai sai de la campioana Frantei. Leandro Paredes si Angel Di Maria sunt ceilalti jucatori depistati pozitiv. Din primele informatii oferite de sursa citata, cei .

Berlusconi a fost testat pozitiv la Covid-19

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, a fost testat pozitiv la coronavirus, relateaza Reuters.

PONTA: O alianta PRO Romania-PSD la parlamentare ar fi pe primul loc, dar conteaza cu cine o faci

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat joi, la Piatra-Neamt, ca sustine o alianta electorala cu PSD pentru alegerile parlamentare, dar conteaza cu cine va fi facuta, conform Agerpres.

Victor Ponta: Eu fac campanie alaturi de candidatii PRO Romania - respectand toate regulile de siguranta

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a postat un mesaj pe pagina de Facebook in care ii ureaza multe sanatate doemnei doctor Aurelia Taga si precizeaza ca membrii partidului respecta intodeuna masurile de siguranta impuse.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )