Libnet.ro
UNICEF

09:15

Candidatura lui Gigi Becali la alegerile parlamentare, contestata de Coalitia Anti-Discriminare. Sesizarea, transmisa liderilor USL

B1 B1,
Candidatura lui Gigi Becali la alegerile parlamentare, contestata de Coalitia Anti-Discriminare. Sesizarea, transmisa liderilor USL

Candidatura lui Gigi Becali pe listele USL la alegerile parlamentare a fost contestata liderilor Uniunii de Coalitia Anti-Discriminare. Contestatia a fost inaintata de organizatiile membre ale Coalitiei, respectiv. continuă pe B1

Candidatura lui Gigi Becali la alegerile parlamentare a fost contestata liderilor USL de Coalitia Anti-Discriminare

Candidatura lui Gigi Becali pe listele USL la alegerile parlamentare a fost contestata liderilor Uniunii de Coalitia Anti-Discriminare. Contestatia a fost inaintata de Institutul de Politici Publice, Liga Pro Europa .

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL: Acest subiect nu merita sa fie discutat

In timp ce majoritatea liberalilor sustin ca sunt de acord cu candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL la alegerile parlamentare din acest an, Calin Popescu Tariceanu pare chiar iritat de acest subiect.

Ponta despre candidatura lui Gigi Becali: Sunt stelist, cum sa fiu contra?.

Liderul USL, Victor Ponta, a declarat la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV ca nu este impotriva candidaturii lui Gigi Becali pe listele Uniunii la alegerile parlamentare din acest an. Intrebat daca in calitate de copresedinte USL va fi de acord ca pe listele Uniunii pentru alegerile parlamentare sa fie inclus si Gigi Becali, Ponta a raspuns: Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra ?. Zambind, el a evitat alte comentarii pe aceasta tema, spunand doar ca pe listele USL sunt si foarte .

Victor Ponta, de acord cu candidatura lui Gigi Becali pe listele USL: Sunt stelist, cum sa fiu contra?

Primul ministru Victor Ponta sustine ca este de acord sa se asocieze cu PNG la alegerile parlamentare din acest an. Prezent intr-o emisiune televizata la Pro TV, premierul a fost intrebat daca este de acord ca.

Robert Negoita (PSD), despre candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL: E putin exotica, sper sa-si revizuiasca atitudinea si limbajul

Social democratii ii recomanda patronului echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, sa nu mai fie atat de exotic in declaratii. Vicepresedintele PSD Robert Negoita a declarat luni ca Gigi Becali trebuie sa.

Calin Popescu Tariceanu: Candidatura lui Gigi Becali, un subiect care nu merita discutat

Fostul presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri, ca, din punctul sau de vedere, subiectul unei eventuale candidaturi a lui Gigi Becali pe listele liberalilor nu merita sa fie discutat.

Calin Popescu Tariceanu, contra candidaturii lui Gigi Becali pe listele PNL: Acest subiect nu merita sa fie discutat

In timp ce majoritatea liberalilor sustin ca sunt de acord cu candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL la alegerile parlamentare din acest an, Calin Popescu Tariceanu pare chiar iritat de acest subiect.

Relu Fenechiu (PNL): Gigi Becali are o anumita cota in increderea populatiei. Unele partide ne obliga sa avem si noi un astfel de candidat

Vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, sustine candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL la alegerile parlamentare din acest an. Liberalul a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent al PNL, ca.

Dragnea: USL nu trebuie sa fie inchis pentru oameni ca Gigi Becali.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, comentand solicitarea unor ONG-uri de retragere a candidaturii lui Gigi Becali, ca acesta este un persoanj autentic si ca USL nu trebuie sa fie inchis pentru oameni ca Becali, potrivit Mediafax. Incerc sa fiu destul de rezervat. Gigi Becali e un persoanj autentic, un om politic cu destul de multa putere si nu cred ca USL trebuie sa fie inchis pentru oameni ca Gigi Becali, a spus Dragnea. Coalitia Antidiscriminare din Romania .

CIRC in DIRECT. Gigi Becali, catre directorul Romani CRISS: Esti prea prost si prea dobitoc.

Europarlamentarul Gigi Becali a raspuns, marti, acuzatiilor ce i-au fost aduse de catre Coalitia Antidiscriminare cu privire la candidatura sa la parlamentare. Astfel, Becali a declarat la Romania TV ca scrisoarea trimisa de coalitie nu este importanta pentru ca pe el il iubesc 3 milioane de tigani, iar votul homosexualilor din Romania nu conteaza. Gigi Becali l-a criticat dur, in direct, pe directorul Asociatiei Romani Criss, spunandu-i ca este prea prost si prea dobitoc. Replici taioase a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )