Libnet.ro
UNICEF

20:45

Candidatura lui Victor Ponta la Presedintia Romaniei este sigura

Antena3 Antena3,
Candidatura lui Victor Ponta la Presedintia Romaniei este sigura

Candidatura lui Victor Ponta la Palatul Cotroceni este sigura. A spus-o chiar premierul, intr-un interviu pentru Evenimentul zilei, insa a specificat clar ca va anunta oficial candidatura sa abia la. continuă pe Antena3

Perchezitii la studiourile Buftea din Capitala. Victor Ponta il acuza luni pe Adrian Sarbu ca l-a rugat sa opreasca un control ANAF

Politistii efctueaza perchezitii la acesta ora la studiourile Buftea din Capitala. Este voprba despre 26 de firme si locuinte din Bucuresti si judetul Ilfov pentru care exista mandate de perchezitie intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala cu un prejudiciu de 1,5 milioane de euro. Perchezitiile au loc in contextul in care Adrian Sarbu, patronul MediaPro si premierul Victor Ponta au avut mai multe schimburi de replici in ultima perioada cu privire la o presupusa solicitare a lui Adrian Sarbu ca Victor Ponta sa opreasca controalele ANAF efectuate la firmele sale. Ultima astfel de replica este cea a premierului Romaniei, facuta chiar in seara zilei de luni.

Victor Ponta, despre Dan Voiculescu: Nu voi gratia un condamnat pentru coruptie

Victor Ponta spune ca nu va gratia pe nimeni condamnat pentru infractiuni de violenta sau coruptie, daca va fi ales presedinte al Romaniei. Declaratiile au fost facute intr-un interviu pentru editia.

Emil Hurezeanu: Victor Ponta a fost descoperit in timpul unui concurs organizat de Pro TV

Jurnalistul Emil Hurezeanu a povestit, in cadrul unei emisiuni difuzate de Digi24, despre modul in care s-au cunoscut Victor Ponta si Adrian Sarbu. Potrivit acestuia, s-a intamplat in urma unui concurs organizat de ziaristul Mihai Tatulici si postul de televiziune Pro TV, legat de aderarea Romaniei la NATO.

UPDATE Victor Ponta: Am cerut Curtii Constitutionale un cadru foarte clar pentru viitorul presedinte si viitorul prim-ministru privind participarea la CE

Premierul Victor Ponta a declarat ca a cerut Curtii Constitutionale sa stabileasca, pentru viitorul presedinte si viitorul prim-ministru, un cadru foarte clar de actiune privind participarea la CE, pentru evitarea altor conflicte, si sa impuna respectarea unei decizii deja emise de CC in acest sens, transmite Mediafax.

Victor Ponta, reactie dupa blocarea legii referitoare la reducerea CAS: Guvernul nu are ce cauta la Cotroceni

Premierul Victor Ponta spune ca Guvernul nu are ce cauta la Cotroceni, iar Traian Basescu nu are ce discuta cu Executivul despre reducerea CAS, deoarece proiectul de lege care reduce contributiile de asigurari sociale este votat de Parlament.

Victor Ponta: Modificarile la Legea Educatiei sunt bune si bine-venite

Premierul Victor Ponta sustine in continuare modificarile facute pe sest la Legea Educatiei, in ciuda numeroaselor critici pe care le-a primit Guvernul. Modificarile la Legea Educatiei sunt bune si bine bine-venite, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Ponta sustine ca el crede in ideea ca cei mai buni sa fie recompensati, iar cei mai slabi sa fie incurajati. Premierul a mai afirmat ca Ordonanta de Urgenta care modifica Legea Educatiei va merge in Parlament si in cazul in care ne-a scapam ceva, sa putem corecta.

UPDATE Victor Ponta: Modificarile la Legea Educatiei sunt bune si bine-venite. Nu credem ca scoala romaneasca trebuie sa fie o jungla in care doar cei puternici supravietuiesc

Premierul Victor Ponta sustine in continuare modificarile facute pe sest la Legea Educatiei, in ciuda numeroaselor critici pe care le-a primit Guvernul. Modificarile la Legea Educatiei sunt bune si bine bine-venite, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Ponta sustine ca el crede in ideea ca cei mai buni sa fie recompensati, iar cei mai slabi sa fie ajutati. Noi avem o alta conceptie, nu credem ca scoala romaneasca trebuie sa fie o jungla in care doar cei puternici supravietuiesc, a mai spus Ponta.

Simona Halep, numita de Victor Ponta ambasador al turismului romanesc

Simona Halep, alaturi de mai multi oameni considerati la nivel politic reprezentativi pentru Romania, a primit marti titlul de ambasador al turismului romanesc din partea premierului Victor Ponta.

Victor Ponta spune ca postul de vicepremier si cel de ministru al Culturii vor ramane la UDMR

Postul de vicepremier si cel de ministru alCulturii vor ramane ale UDMR, a anuntat, vineri, premierul Victor Ponta, citat de Agerpres. Anuntul acestuia vine dupa ce presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, a.

Victor Ponta sustine ca voia sa trimita Corpul de Control al premierului la terenurile luate de Dan Voiculescu de la ADS

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca a vrut sa trimita Corpul de Control pentru a verifica terenurile din Calarasi si Giurgiu detinute de Dan Voiculescu, relateaza Evenimentul Zilei. Am vrut sa fac.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )