Libnet.ro
UNICEF

01:05

CANICULA face VICTIME: Cel putin 17 morti in provincia canadiana Quebec

B1 B1,
CANICULA face VICTIME: Cel putin 17 morti in provincia canadiana Quebec

Caldura excesiva face victime in Canada. Cel putin 17 persoane au murit in provincia Quebec din cauza unei canicule de la sfarsitul saptamanii trecute, au anuntat miercuri autoritatile sanitare. in. continuă pe B1

Cel putin 17 morti din cauza unei canicule in provincia canadiana Quebec

Cel putin 17 persoane au murit in provincia Quebec din cauza unei canicule, in estul Canadei, de la sfarsitul saptamanii trecute, au anuntat miercuri autoritatile sanitare, relateaza AFP.

Autocar rasturnat intr-o prapastie, in nordul Indiei. Cel putin 44 de persoane au murit

Cel putin 44 de persoane au murit duminica in statul himalayan Uttarakhand, in nordul Indiei, dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat intr-o prapastie, relateaza AFP. Mai multe echipe de.

Atentie! O metoda de inselaciune absolut halucinanta face victime in Romania

O tanara din municipiul Baia Mare, abordata pe strada de o persoana care a pretins ca i-ar ghici viitorul a ramas fara bijuterii in valoare de 6. 000 de lei, a precizat, miercuri, pentru Agerpres, purtatorul.

Soarele face victime! Cum sa te protejezi de cancerul de piele

Vara este anotimpul in care pielea este cea mai expusa soarelui. Astfel, specialistii atentioneaza ca in aceasta perioada a anului supraexpunerea la radiatiile UV provocate de soare creste semnificativ riscul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )