Libnet.ro
UNICEF

18:31

Canotaj: Sapte medalii de aur si patru de argint pentru Romania, la Campionatele Europene pentru juniori de la Minsk

B1 B1,
Canotaj: Sapte medalii de aur si patru de argint pentru Romania, la Campionatele Europene pentru juniori de la Minsk

Sportivii romani au cucerit sapte medalii de aur si patru de argint la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori de la Minsk, desfasurate sambata si duminica. Potrivit Agerpres, medaliile de aur au fost. continuă pe B1

Canotaj: Sapte medalii de aur si patru de argint pentru Romania, la CE de canotaj pentru juniori de la Minsk

Sportivii romani au cucerit sapte medalii de aur si patru de argint la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori de la Minsk, desfasurate sambata si duminica. Potrivit Agerpres, medaliile de aur au fost.

Udrea: PDL sa continue parteneriatele pentru Romania incepute cu Traian Basescu.

Elena Udrea ureaza PDL sa aiba puterea sa straluceasca pe scena politica romaneasca si sa continue parteneriatele pentru Romania pe care le-a inceput cu presedintele Traian Basescu, potrivit Mediafax. Urez PDL sa aiba puterea sa straluceasca pe scena politica romaneasca, asa cum a facut-o pana acum si sa-si construiasca viitorul, sa se mandreasca cu ceea ce a facut partidul in Romania, sa continue parteneriatele in Romania pe care le-a inceput cu presedintele Traian Basescu, sa aiba forta .

Premiu pentru Romania la CANNES 2013: Tudor Jurgiu a primit Premiul al III-lea la sectiunea ...

Studentul roman Tudor Cristian Jurgiu a primit vineri, la Cannes, Premiul al III-lea, la sectiunea Cinefondation, pentru scurtmetrajul In acvariu, distinctia fiind acordata la egalitate cu slovacul Matus Vizar, transmite mediafax. Premiul I a fost acordat scurtmetrajului Needle Acul; n. red. - o fictiune de 21 de minute in care o adolescenta isi face gauri in urechi in timp de parintii ei se cearta). Filmul este realizat de Anahita Ghazvinizadeh, o studenta de origine iraniana la .

Elena Udrea, drept la replica pentru Romania Libera: Plasarea mea de aceeasi parte a ...

Deputatul PDL Elena Udrea a trimis ziarului Romania Libera un drept la replica referitor la editorialul publicat vineri de Cristian Campeanu, Noua alianta Ponta-Udrea impotriva lui Macovei si Morar. Redam integral dreptul la replica: Ca urmare a aparitiei in editia de astazi, 23 mai 2013, a ziarului Romania Libera a editorialului intitulat Noua alianta Ponta-Udrea impotriva lui Macovei si Morar , solicit publicarea urmatorului Drept la replica in conformitate cu prevederile .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )