Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cantareata France Gall a fost spitalizata din cauza unei infectii severe

Adevărul Adevărul,
Cantareata France Gall a fost spitalizata din cauza unei infectii severe

Cantareata France Gall, in varsta de 70 de ani, a fost spitalizata din cauza unei infectii severe, a anuntat miercuri seara pentru AFP purtatorul de cuvant al artistei. continuă pe Adevărul

Un avion Los Angeles-Tokyo a fost intors din drum din cauza ca un pasager a gresit aeronava

Un avion cu destinatia Tokyo, in care se aflau modelul Chrissy Teigen si sotul ei, muzicianul John Legend, a fost intors din drum la Los Angeles din cauza ca un pasager a urcat din greseala in avion, potrivit BBC.

Fiat Chrysler recheama 1,48 milioane de camionete Ram in service, din cauza defectiunilor tehnice

Fiat Chrysler va rechema in service 1,48 de milioane de camionete Ram, din cauza riscului ca vehiculele sa se deplaseze singure atunci cand sunt in parcare, a anuntat vineri compania, transmite Bloomberg.

SOC de Craciun: Un fotbalist a murit din cauza cancerului

Lumea sportului este in doliu dupa moartea fulgeratoare a unei mari sperante a fotbalului. La doar 20 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necrutatoare, cancerul, fotbalistul echipei Boavista Porto, Ed.

Explozii la sonda din Satu Mare! Oamenii nu mai pot dormi noaptea din cauza zgomotelor puternice (VIDEO)

Incendiul de la sonda din Satu Mare este greu de stins. Dupa zece zile, valvataia este in continuare de neoprit. in zona exista risc de explozie din cauza acumularilor de gaze, fapt ce.

Viktor Orban despre o posibila taiere a fondurilor europene pentru Ungaria din cauza atacurilor la statul de drept: Ungaria nu are nevoie de banii nimanui

Premierul maghiar Viktor Orban a catalogat moarta din fasa posibila tentativa a Uniunii Europene de a corela asigurarea finantarii europene de statul de drept, deoarece aceasta corelare este interzisa de Tratatul UE si de sistemul juridic european, transmite agentia oficiala de presa MTI, citata de Rador.

Panica in judetul Olt! Incendiu puternic din cauza petardelor

Un incendiule-a mistuit unor gospodari din Olt aproximativ trei tone de furaje. Flacarile auizbucnit in localitatea Priseaca,chiar in ziua de Craciun. Pompierii Detasamentului.

Misterul din spatele unei scrisori de dragoste, gasite in peretii unei case

Politia din Massachusetts a descoperit o scrisoare de dragoste, scrisa in 1944, ascunsa in peretii unui locuinte. Politia a trasmis pe Facebook fotografii cu scrisoarea si au specificat si.

Un fost primar din Cernavoda a fost trimis in judecata

Mariana Mircea, fost primar al orasului Cernavoda, in prezent consilier local, a fost trimisa in judecata de DNA pentru abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine ori pentru altul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )