Libnet.ro
UNICEF

05:00

O cantareata la moda, revoltata in cazul fetei violate din Vaslui

Antena3 Antena3,
O cantareata la moda, revoltata in cazul fetei violate din Vaslui

Dezamagita de judecatorii care i-au lasat in libertatea pe cei sapte tineri care au violat o fata ore in sir, pana la lesin, Sylvia a scris un mesaj transant pe pagina ei de Facebook, scrie. continuă pe Antena3

Mesajul unei trupe din Romania pe tema fetei violate in Vaslui

Componentii formatiei Trooper reactioneaza la cazul fetei violate de sapte barbati in Vaslui. Am inteles ca exista persoane cu adevarat proaste, persoane care in viata asta nu vor putea sa conteze in fata.

NUinseamnaNU, o campanie online de sustinere a tinerei de 18 ani din Vaslui violata anul trecut de sapte indivizi

In luna noiembrie a anului trecut, o eleva de 18 ani din Vaslui a fost sechestrata si violata de sapte indivizi cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani. Fata se intorcea de la scoala cand a fost acostata.

Marturia fetei violate de sapte barbati: M-au obligat sa fac sex pana mi-am pierdut cunostinta

Declaratiile fetei de 18 ani care a fost violata pana la lesin sunt cutremuratoare. Siluita ore in sir, a implorat mila de la cei 7 calai, dar nimeni nu a auzit-o, scrie Libertatea. ro. La mai bine de.

Incendiu la manastirea Moreni din Vaslui

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dupa-amiaza, la Manastirea Moreni, din judetul Vaslui, flacarile cuprinzand cladirea care adaposteste cele douasprezece chilii ale maicutelor, precum si brutaria, bucataria si o locuinta de protocol a lacasului de cult, fara a fi inregistrate victime.

Incendiu puternic la Manastirea Moreni din Vaslui

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dupa-amiaza, la Manastirea Moreni, din judetul Vaslui, flacarile cuprinzand cladirea care adaposteste cele douasprezece chilii ale maicutelor, precum si.

Bataie cu BICIUL la sediul unui post de politie, din Vaslui: Trei tineri aduc acuzatii GRAVE politistilor

Doi politisti din judetul Vaslui sunt acuzati de trei tineri ca ar fi recurs la acte de violenta extrema, batandu-i doua ore cu pumnii, picioarele si cu un bici, dupa ce ar fi furat un telefon.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )