Libnet.ro
UNICEF

11:15

Caras-Severin: Scurgere de mercur, in apropierea unui bloc din Moldova Noua

Hotnews Hotnews,
 Caras-Severin: Scurgere de mercur, in apropierea unui bloc din Moldova Noua

Un echipaj de protectie biologica, chimica si radiatii nucleare din cadrul Detasamentului de Pompieri Resita cerceteaza, marti seara, o posibila scurgere de substanta necunoscuta, care se presupune a fi mercur, in apropierea unui bloc de locuinte din Moldova Noua, relateza Agerpres. continuă pe Hotnews

FOTO Acoperisul unui bloc din Aiud, distrus de vantul puternic. Pompierii au intervenit pentru indepartarea resturilor

Acoperisul unui bloc din municipiul Aiud a fost distrus de vantul puternic. Pentru indepartarea resturilor a fost nevoie de interventia pompierilor.

Scurgere de mercur langa un bloc din Caras-Severin

Autoritatile au intervenit, marti seara, la Moldova Noua, in judetul Caras-Severin, unde pe o strada, langa un bloc de locuinte, a fost identificata o scurgere de mercur.

Scurgere de mercur langa un bloc din judetul Caras-Severin

Autoritatile au intervenit, marti seara, la Moldova Noua, in judetul Caras-Severin, unde pe o strada, langa un bloc de locuinte, a fost identificata o scurgere de mercur.

Locatarii unui bloc din Vaslui, evacuati in urma unui incendiu izbucnit la panoul electric de pe casa scarii. Mai multe persoane, intoxicate cu fum

Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vaslui si Serviciul Judetean de Ambulanta intervin la un bloc de locuinte din apropierea Garii Vaslui, unde mai multi locatari au fost intoxicati cu fum.

Scurgere de mercur langa un bloc din Caras-Severin. Cercetari pentru a stabili cum a ajuns substanta acolo

Pompieri, politisti si un echipaj CBRN intervin, marti seara, la Moldova Noua, in judetul Caras-Severin, unde pe o strada, langa un bloc de locuinte, a fost identificata o scurgere de mercur. Zona a fost izolata si s-a stabilit ca substanta ar proveni de la uscatoria blocului, dar ramane de aflat cum a ajuns acolo.

Un muncitor de 47 de ani a murit, dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc in constructie

Un muncitor de 47 de ani a murit marti, dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc aflat in con.

Doua eleve de 15 ani si o femeie, victime ale vijeliei. Acoperisul unui bloc s-a prabusit peste ele

Doua adolescente si o femeie au fost ranite dupa ce vantul puternic a smuls bucati din acoperisul unui bloc cu patru etaje si le-a prabusit peste ele.

EXPLOZIE intr-un bloc din Slatina. Nu mai putin de 100 de victime au fost evacuate (VIDEO)

Tragedie in noaptea de vineri spre sambata, intr-un bloc din Slatina. Cel putin 83 de oameni au fost evacuati,iar alti trei au fost raniti, dupa ce intr-o garsoniera de la etajul al treilea a avut.

VIDEO Explozie la un bloc din Slatina: Trei oameni au fost raniti, aproape 100 au fost evacuati

83 de oameni au fost evacuati, in noaptea de vineri spre sambata, dintr-un bloc din Slatina, dupa ce intr-o garsoniera a avut loc o explozie din cauza unei acumulari de gaze la centrala termica. Trei oameni au fost raniti, transmite Mediafax.

Scandal de proportii la caminul unui liceu din Bacau. Institutia, centru de carantina pentru suspectii de coronavirus. Elevii au fost evacuati

Scandal de proportii la caminul Colegiului Tehnic de Comunicatii NV Karpen din Bacau. Parintii elevilor cazati acolo s-au revoltat dupa ce Prefectura a decis evacuarea copiilor pentru a face loc eventualilor suspecti de contaminare cu periculosul coronavirus veniti din Italia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )