Libnet.ro
UNICEF

22:30

EXPLOZIE intr-un bloc din Slatina. Nu mai putin de 100 de victime au fost evacuate (VIDEO)

B1 B1,
EXPLOZIE intr-un bloc din Slatina. Nu mai putin de 100 de victime au fost evacuate (VIDEO)

Tragedie in noaptea de vineri spre sambata, intr-un bloc din Slatina. Cel putin 83 de oameni au fost evacuati,iar alti trei au fost raniti, dupa ce intr-o garsoniera de la etajul al treilea a avut. continuă pe B1

VIDEO Explozie la un bloc din Slatina: Trei oameni au fost raniti, aproape 100 au fost evacuati

83 de oameni au fost evacuati, in noaptea de vineri spre sambata, dintr-un bloc din Slatina, dupa ce intr-o garsoniera a avut loc o explozie din cauza unei acumulari de gaze la centrala termica. Trei oameni au fost raniti, transmite Mediafax.

Explozie puternica intr-un bloc din Slatina. 85 de oameni au fost evacuati

Operatiune de amploare in Slatina. Peste 30 de pompieri au intervenit sambata dimineata dupa ce o garsoniera a sarit in aer.

Digi24: incepe razboiul pentru bugetul UE. Statele dezvoltate vor sa plateasca mai putin pentru cele sarace

Cel mai important subiect dezbatut in aceste zile la Bruxelles este bugetul Uniunii Europene pentru urmatorii 7 ani. inainte de sedinta Consiliului European de joi, unde presedintele Charles Michel va incerca sa obtina un consens, au aparut tensiuni puternice intre statele membre, dar si intre institutiile europene in legatura cu viitorul buget multianual 2021-2027. Romania este afectata direct de aceste negocieri. in timp ce marii contribuabili cer reducerea fondurilor pentru agricultura si coeziune adica bani pentru autostrazi, drumuri sau extinderea retelelor de gaze), tara noastra are cea mai mare nevoie de fondurile respective.

Schimbarea Facebook care o sa faca reteaua sa fie mai putin plictisitoare

De cativa ani Facebook nu-ti mai afiseaza continutul din News Feed in ordine cronologica. Si asa ajungi sa vezi postari si din urma cu trei - cinci zile. Din fericire, lucreaza la o.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )