Libnet.ro
UNICEF

12:30

Scurgere de mercur langa un bloc din judetul Caras-Severin

Antena3 Antena3,
Scurgere de mercur langa un bloc din judetul Caras-Severin

Autoritatile au intervenit, marti seara, la Moldova Noua, in judetul Caras-Severin, unde pe o strada, langa un bloc de locuinte, a fost identificata o scurgere de mercur. continuă pe Antena3

Scurgere de mercur langa un bloc din Caras-Severin

Autoritatile au intervenit, marti seara, la Moldova Noua, in judetul Caras-Severin, unde pe o strada, langa un bloc de locuinte, a fost identificata o scurgere de mercur.

Scurgere de mercur langa un bloc din Caras-Severin. Cercetari pentru a stabili cum a ajuns substanta acolo

Pompieri, politisti si un echipaj CBRN intervin, marti seara, la Moldova Noua, in judetul Caras-Severin, unde pe o strada, langa un bloc de locuinte, a fost identificata o scurgere de mercur. Zona a fost izolata si s-a stabilit ca substanta ar proveni de la uscatoria blocului, dar ramane de aflat cum a ajuns acolo.

EXPLOZIE intr-un bloc din Slatina. Nu mai putin de 100 de victime au fost evacuate (VIDEO)

Tragedie in noaptea de vineri spre sambata, intr-un bloc din Slatina. Cel putin 83 de oameni au fost evacuati,iar alti trei au fost raniti, dupa ce intr-o garsoniera de la etajul al treilea a avut.

VIDEO Explozie la un bloc din Slatina: Trei oameni au fost raniti, aproape 100 au fost evacuati

83 de oameni au fost evacuati, in noaptea de vineri spre sambata, dintr-un bloc din Slatina, dupa ce intr-o garsoniera a avut loc o explozie din cauza unei acumulari de gaze la centrala termica. Trei oameni au fost raniti, transmite Mediafax.

Caras-Severin: Scurgere de mercur, in apropierea unui bloc din Moldova Noua

Un echipaj de protectie biologica, chimica si radiatii nucleare din cadrul Detasamentului de Pompieri Resita cerceteaza, marti seara, o posibila scurgere de substanta necunoscuta, care se presupune a fi mercur, in apropierea unui bloc de locuinte din Moldova Noua, relateza Agerpres.

Italianul diagnosticat cu coronavirus este casatorit cu o femeie din judetul Gorj. Pe unde au calatorit cei doi in Romania

Sotia italianului de 72 de ani care a fost depistat cu coronavirus, dupa ce s-a intors recent dintr-o vizita din Romania, este din localitatea Bilteni, judetul Gorj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )