Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este albumul anului 2020. Topul celor mai vandute albume

Adevărul Adevărul,
Care este albumul anului 2020. Topul celor mai vandute albume

Folklore, al optulea material de studio al cantaretei Taylor Swift, este albumul anului 2020, dupa ce a fost vandut in 2,3 milioane de unitati, potrivit clasamentului realizat de revista Rolling Stone. continuă pe Adevărul

Topul celor mai puternice femei din lume. Pe ce loc se situeaza Angela Merkel, CamAlla Harris si Ursula von der Leyen (VIDEO)

Cunoscuta publicatie Forbes a realizat topul celor mai puternice femei ale anului 2020. Clasamentul este alcatuit din patru generatii de femei care provin din 30 de tari. Printre acestea se numara 10 sefi de.

Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Cum vor arata calatoriile dupa pandemie

Henley Partners a publicat lista sa a celor mai puternice pasapoarte din lume care permit accesul liber sau cu viza emisa la intrare in cat mai multe tari. Clasamentul nu ia in considerare restrictiile temporare de calatorie din cauza pandemiei.

Digisport: Pele nu accepta ca Ronaldo l-a depasit in topul celor mai buni marcatori din istorie. Reactia copilareasca a brazilianului

Cristiano Ronaldo 35 de ani) a marcat de doua ori in victoria lui Juventus cu Udinese scor 4-1) si l-a intrecut astfel pe Pele in clasamentul celor mai buni marcatori din istorie. Lusitanul a ajuns la 758 de reusite, cu una peste legenda braziliana.

Topul celor mai buni sportivi calaraseni in anul 2020. Cine se afla pe primul loc

Clasamentul a fost intocmit conform Sistemului de atribuire a punctelor, stabilit de Ministerul Tineretului si Sportului, in raport cu rezultatele sportive la competitiile sportive interne si internationale in anul 2020. S-a tinut cont si de potentialul si perspectiva de posibile viitoare mari performante ale sportivilor.

Topul celor mai puternice 100 de femei din lume in 2020 realizat de Forbes

Cunoscuta publicatie Forbes a realizat topul celor mai puternice 100 de femei din lume, editia 2020. Topul este alcatuit din patru generatii de femei, care provin din 30 de tari. Printre acestea se numara 10 sefi de stat, 38 de directori generali si 5 artisti.

Bilantul anului 2020 pentru statele PaE: 5 oportunitati si 5 provocari majore

Spatiul Parteneriatului Estic a traversat momente complicate in decursul anului 2020. Mai multe turnuri de situatie au schimbat profund imaginea si perspectivele democratice ale anumitor state din regiune. in urma alegerilor nationale din grupul nordic al Parteneriatului a fost zdruncinat status-quo-ul elitelor vechi, ale caror existenta este datorata unui sistem autoritar sau surselor variate de coruptie.

Larisa Iordache a fost desemnata cel mai bun sportiv roman al anului 2020

Gimnasta Larisa Iordache a fost desemnata cel mai bun sportiv roman al anului 2020.

Care este marele defect al lui Ianis Hagi. Detaliul observat de britanici. Au dreptate?

Echipa tanarului zecar Ianis Hagi a castigat in ultima etapa un meci foarte important. Derby-ul dintre Glasgow Rangers si Celtic s-a terminat cu victoria celor de la Rangers cu unu la zero. Ca si in meciul precedent, Ianis Hagi a fost pe banca de rezerva. Legenda Rangers Mark Hateley simte ca lui Ianis Hagi ii .

Casa ieftina care se ridica in 6 zile. Care este secretul ei, de fapt, si cat de avantajoasa este

Exista o casa ieftina care se ridica in doar 6 zile. Care este secretul ei, de fapt, si cat de avantajoasa este aceasta socuinta, cititi in articolul de mai jos. Cum sa beneficiezi de facturi mai mici cu 70%. Ce ar trebui sa faci Casa ieftina care se ridica in 6 zile se numeste Themodul.

Autoritatile, in alerta. Doua persoane au murit la scurt timp dupa ce s-au vaccinat anti-Covid. Care este explicatia

Campania de vaccinare anti-Covid-19 a inceput in toate tarile din UE, iar autoritatile si medicii monitorizeaza atent toate informatiile primite ca feedback in urma vaccinarii populatiei. in functie de strategia fiecarei tari, au fost vaccinate prioritar diferite categorii de persoane. Daca in Romania s-a decis mai intai vaccinarea cadrelor medicale, in Norvegia, Marea Britanie si .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )