Libnet.ro
UNICEF

15:31

Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Cum vor arata calatoriile dupa pandemie

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Cum vor arata calatoriile dupa pandemie

Henley Partners a publicat lista sa a celor mai puternice pasapoarte din lume care permit accesul liber sau cu viza emisa la intrare in cat mai multe tari. Clasamentul nu ia in considerare restrictiile temporare de calatorie din cauza pandemiei. continuă pe Adevărul

Topul celor mai puternice femei din lume. Pe ce loc se situeaza Angela Merkel, CamAlla Harris si Ursula von der Leyen (VIDEO)

Cunoscuta publicatie Forbes a realizat topul celor mai puternice femei ale anului 2020. Clasamentul este alcatuit din patru generatii de femei care provin din 30 de tari. Printre acestea se numara 10 sefi de.

Digisport: Pele nu accepta ca Ronaldo l-a depasit in topul celor mai buni marcatori din istorie. Reactia copilareasca a brazilianului

Cristiano Ronaldo 35 de ani) a marcat de doua ori in victoria lui Juventus cu Udinese scor 4-1) si l-a intrecut astfel pe Pele in clasamentul celor mai buni marcatori din istorie. Lusitanul a ajuns la 758 de reusite, cu una peste legenda braziliana.

Topul celor mai puternice 100 de femei din lume in 2020 realizat de Forbes

Cunoscuta publicatie Forbes a realizat topul celor mai puternice 100 de femei din lume, editia 2020. Topul este alcatuit din patru generatii de femei, care provin din 30 de tari. Printre acestea se numara 10 sefi de stat, 38 de directori generali si 5 artisti.

Cea mai frumoasa femeie din lume are 19 ani. Chipul ei a fost ales dintre 100 de femei

Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume? Aceasta este o tanara de doar 19 ani, iar trasaturile ei au fost alese de un public numeros. A primit locul 1 din 100 de femei. Care sunt standardele frumusetii anului 2021? Cea mai frumoasa femeie din lume Imaginea se pastreaza pe podium in vremurile noastre. Desi .

Studiu CIES: Top 10 cei mai scumpi jucatori din lume - Un englez ocupa prima pozitie

Marcus Rashford, atacantul lui Manchester United, a devenit cel mai scump jucator din lume, detronandu-l pe Kylian Mbappe, varful francez al lui Paris Saint-Germain, potrivit unui studiu efectuat de Observatorul pentru fotbal CIES).

Cel mai sanatos aliment din lume. Greseala majora facuta de romani cand il ocolesc la piata

Potrivit oamenilor de stiinta de la Harvard, dintre toate grupurile de alimente analizate, verdeata salata verde, spanacul, kale) are cel mai mare grad de protectie impotriva bolilor cronice. Astfel, o portie zilnica reduce cu 20% riscul de infarct sau accident vascular. Cel mai sanatos aliment din lume Este cunoscut faptul ca schimbarea stilului alimentar te .

Cum arata cel mai frumos copil din lume acum, la 19 ani

Thylane Blondeau s-a lansat in lumea modei pe cand avea doar 4 ani si a primit rapid titulatura de cel mai frumos copil din lume. Iata cum arata in prezent, la 19 ani! .

Care este albumul anului 2020. Topul celor mai vandute albume

Folklore, al optulea material de studio al cantaretei Taylor Swift, este albumul anului 2020, dupa ce a fost vandut in 2,3 milioane de unitati, potrivit clasamentului realizat de revista Rolling Stone.

Topul celor mai buni sportivi calaraseni in anul 2020. Cine se afla pe primul loc

Clasamentul a fost intocmit conform Sistemului de atribuire a punctelor, stabilit de Ministerul Tineretului si Sportului, in raport cu rezultatele sportive la competitiile sportive interne si internationale in anul 2020. S-a tinut cont si de potentialul si perspectiva de posibile viitoare mari performante ale sportivilor.

Topul celor mai bogate femei din Romania. Simona Halep, pozitie fruntasa in top. Din ce a facut avere sportiva

Simona Halep, numarul 2 in clasamentul WTA, ocupa, de asemenea, o pozitie superioara in topul celor mai instarite romance.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )