Libnet.ro
UNICEF

05:45

Care este cauza mortii a chitaristului B.B. King

România Liberă România Liberă,
Care este cauza mortii a chitaristului B.B. King

Decesul cantaretului si chitaristului american B. King, o veritabila legenda a muzicii blues, a fost cauzat de o serie de accidente vasculare cerebrale AVC) de mica intensitate, informeaza contactmusic. com, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

B.B. King a murit. Care este cauza mortii Regelui blues-ului

Decesul cantaretului si chitaristului american B. King, o veritabila legenda a muzicii blues, care a murit vineri la varsta de 89 de ani, a fost cauzat de o serie de accidente vasculare cerebrale AVC) de mica intensitate, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax.

Marian Vanghelie ramane in arest preventiv in dosarul in care este cercetat pentru coruptie

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, ramane in arest preventiv in dosarul in care este cercetat de procurorii DNA pentru coruptie, au decis judecatorii de la inalta Curte de Casatie si.

LOTERIA FISCALA, la finalul inscrierilor: Cati romani au castigat si care este valoarea premiului

Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale, organizata pe 13 aprilie, a atras 18. 215 de cereri de revendicare a premiului, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Brasov, iar la polul opus s-au situat judetele Giurgiu, Calarasi si Ilfov. Daca toate bonurile ar fi validate, castigul la loterie ar fi de 54,9 lei, anunta Mediafax. Astfel, in Bucuresti au fost depuse 2. 348 de cereri de catre persoanele care au avut bonuri fiscale emise pe 7 februarie, cu valori intre 6 lei si 6,99 lei, cele mai multe in Sectorul 6 512 solicitari), urmat de Sectorul 2 429), Sectorul 4 415 solicitari), Sectorul 3 399 solicitari), Sectorul 5 338 solicitari) si Sectorul 1 255 solicitari).

SUA: Fost translator pentru armata americana, arestat. Care este motivul

Un imigrant irakian care a fost descris drept fost translator pentru armata americana a fost arestat de agentii federali, joi, sub acuzatia ca ar fi mintit in legatura cu depunerea juramantului de credinta fata de liderul Statului Islamic, conform Mediafax.

Iohannis critica modul in care este gestionata legea privind votul in diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Milano, in fata comunitatii romanilor din nordul Italiei, ca legea privind votul din diaspora bate pasul pe loc si nu este multumit de modul in care e gestionata, relateaza Mediafax.

Care este partea nevazuta a reducerii TVA

In goana dupa economii la buget care sa justifice scaderea diferitelor taxe si care sa dea impresia excedentelor bugetare, Guvernul a amputat masiv in ultimii ani investitiile publice. Atentionarea a fost facuta ieri de catre Consiliul Fiscal intr-o opinie formulata privind reducerea TVA la alimente de la 1 iunie.

FOTO: O altfel de HARTA A LUMII. Care este, de fapt, REALITATEA si ce se intampla cu ROMANIA

Un cartograf a redesenat harta lumii si a redenumit fiecare tara asa cum este cunoscuta de catre propriii ei locuitori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )