Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: O altfel de HARTA A LUMII. Care este, de fapt, REALITATEA si ce se intampla cu ROMANIA

România Liberă România Liberă,
FOTO: O altfel de HARTA A LUMII. Care este, de fapt, REALITATEA si ce se intampla cu ROMANIA

Un cartograf a redesenat harta lumii si a redenumit fiecare tara asa cum este cunoscuta de catre propriii ei locuitori. continuă pe România Liberă

Chiril Gaburici, premierul Republicii Moldova: Fiecare dintre noi are cel putin o ruda care este plecata peste hotare

Fiecare dintre noi are cel putin o ruda care este plecata peste hotare. Fiecare dintre noi stie cum este acolo, stie cate putem invata si cat avem de muncit pentru a aduce Europa la noi acasa, a declarat duminica premierul de la Chisinau, Chiril Gaburici, potrivit Unimedia .

Marian Vanghelie ramane in arest preventiv in dosarul in care este cercetat pentru coruptie

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, ramane in arest preventiv in dosarul in care este cercetat de procurorii DNA pentru coruptie, au decis judecatorii de la inalta Curte de Casatie si.

Ce spune sefa CNA despre o eventuala retinere in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu

Presedinta CNA, Laura Georgescu, a declarat, miercuri, la intrarea in sediul DNA, ca in dosarul CNA, in care este acuzata de abuz in serviciu se asteapta la orice, inclusiv sa fie retinuta, informeaza Mediafax.

Bear Grylls, criticat de PETA. Care este motivul

Bear Grylls a fost criticat de PETA si de alte organizatii pentru drepturile animalelor, care l-au acuzat pe celebrul aventurier britanic ca a permis sacrificarea unor porci intr-o emisiune de televiziune, potrivit Mediafax.

Iohannis critica modul in care este gestionata legea privind votul in diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Milano, in fata comunitatii romanilor din nordul Italiei, ca legea privind votul din diaspora bate pasul pe loc si nu este multumit de modul in care e gestionata, relateaza Mediafax.

Care este partea nevazuta a reducerii TVA

In goana dupa economii la buget care sa justifice scaderea diferitelor taxe si care sa dea impresia excedentelor bugetare, Guvernul a amputat masiv in ultimii ani investitiile publice. Atentionarea a fost facuta ieri de catre Consiliul Fiscal intr-o opinie formulata privind reducerea TVA la alimente de la 1 iunie.

Galati: Peste 300 de persoane au cerut demisia primarului. Care este motivul

Peste 300 de persoane au protestat, miercuri dupa-amiaza, in municipiul Galati, in cadrul unei actiuni initiate de Cartel Alfa, fata de lipsa apei calde si a modului in care autoritatile locale si centrale au gestionat criza existenta in sistemul centralizat de termoficare, relateaza Mediafax.

Primarul din Pitesti a lovit INTENTIONAT cu masina un politist. Care este motivul

Un politist local din Pitesti a fost lovit, miercuri, intentionat de masina condusa de primarul din localitatea argeseana Micesti, Dumitru Voicu, care a refuzat sa se legitimeze, informeaza Mediafax.

Primarul dintr-o comuna din Arges a lovit INTENTIONAT cu masina un politist. Care este motivul

Un politist local din Pitesti a fost lovit, miercuri, intentionat de masina condusa de primarul din localitatea argeseana Micesti, Dumitru Voicu, care a refuzat sa se legitimeze, informeaza Mediafax.

Sotia presedintelui Iohannis a dat statul roman in judecata. Care este motivul

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, impreuna cu mai multi colegi profesori din Sibiu au demarat in anul 2012 o actiune in instanta pentru a-si recupera unele drepturi salariale promise de statul roman, dar care nu au fost platite nici pana acum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )