Libnet.ro
UNICEF

18:30

Care este cea mai sigura investitie in acest moment

Antena3 Antena3,
Care este cea mai sigura investitie in acest moment

Aurul are o perspectiva optimista de crestere peste pragul de 1230 dolari/uncie, doar o scadere sub 1. 190 dolari/uncie ar putea forta o schimbare catre o perspectiva negativa, comenteaza Ole Hansen, Head of. continuă pe Antena3

Chef Catalin Scarlatescu a dezvaluit care este cel mai mare inamic al siluetei lui

Chef Catalin Scarlatescu a scapat vizibil, recent, de mai multe kilograme, dupa ce ajunsese la mai bine de 120 kilograme. Acesta marturisea ca renuntarea la paine este una dintre solutiile pentru a fi.

Medicul Bilic: Acesta este cel mai destept desert. Contine substante miraculoase, mai ceva ca un medicament

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a dezvaluit care este cel mai sanatos desert, precizand ca sanatos nu inseamna si dietetic. Ciocolata e sanatoasa, dar nu e dietetica. in .

Medicul Bilic: Acesta este cel mai destept desert. Are substante miraculoase, mai ceva ca un medicament

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a dezvaluit care este cel mai sanatos desert, precizand ca sanatos nu inseamna si dietetic. Ciocolata e sanatoasa, dar nu e dietetica. in .

A fost descoperita cea mai fierbinte planeta! Temperatura depaseste 4.300 de grade Celsius

Astronomii au descoperit o planeta care este extrem de fierbinte. Exoplaneta KELT-9b se afla la o distanta de 650 de ani lumina. Temperaturile la suprafata acestei planete depasesc 4. 300 de grade Celsius.

Adobe Scan ar putea fi cea mai buna aplicatie gratuita de scanat documente in PDF

Indiferent daca aveti sau nu o aplicatie de scanat documente pe smartphone, Adobe Scan s-ar putea sa fie cea mai fiabila alternativa pentru ea. Portofoliul de aplicatii pentru mobile al Adobe este surprinzator de stufos si include solutii pentru realizarea si editarea unui numar mare de documente. Respectivei liste s-a adaugat in urma cu cateva [].

Carmen Bruma foloseste rosiile intr-un mix special. Care este reteta si la ce ajuta

Rosiile sunt legume sau fructe) ideale pentru aceasta perioada. Contin potasiu, vitamina C, fibre si sunt cea mai bogata sursa naturala de licopen, un antioxidant care ne protejeaza pielea de imbatranire si de actiunea.

Multinationala versus angajati romani. Cum au fost concediati 20 de oameni pentru ca au infiintat un sindicat: Cea mai trista poveste de succes

O multinationala si 20 de angajati care au infiintat un sindicat. Sunt actorii principali ai unei povesti de succes in domeniul dreptului muncii, care insa are, insa, un final trist. Angajatii au infiintat un sindicat, dar, sefii multinationalei, nemultumiti de acest demers, i-a concediat. Oamenii au castigat procesele pentru reincadrare pe post, iar compania a fost amendata pentru discriminare.

Seful de cabinet al premierului Viktor Orban: Ungaria este victima Tratatului de la Trianon. Natiunea ungara ar trebui sa primeasca compensatii morale, daca nu materiale, pentru cea mai mare nedreptate din istoria lumii

Seful de cabinet al premierului unga Viktor Orban, Janos Lazar, considera ca natiunea ungara ar trebui sa primeasca compensatii morale, daca nu materiale, pentru semnarea, in 1920, a Tratatului de la Trianon, care a stabilit noile frontiere ale statului ungar, dupa Primul Razboi Mondial/ .

BACALAUREAT 2017. Cum se calculeaza media finala. Iata cea mai simpla formula

Pentru a calcula media finala la examenul de bacalaureat este necesara doar o formula foarte simpla, potrivit realitatea. net. Este vorba despre media aritmetica.

Cea mai fierbinte planeta din universul cunoscut are parte de un destin fascinant

O planeta asemanatoare lui Jupiter este mai fierbinte decatmulte alte stele existente in universul cunoscut si oamenii destiinta sustin ca are parte de un destin fascinant. Aflata la 650 de ani lumina departare, aceasta planeta fierbinte isi face veacul in jurul soarelui eiKELT-9) si, ceea ce este interesant, lasa in urma ei o coada stralucitoare [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )