Libnet.ro
UNICEF

19:00

Care este cel mai bine platit sportiv de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro si cat castiga el anual

Adevărul Adevărul,
Care este cel mai bine platit sportiv de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro si cat castiga el anual

Jocurile Olimpice aduc de fiecare data in acelasi loc cei mai buni sportivi din intreaga lume competitii, precum cea de la Rio de Janeiro, fiind intesate de vedete. continuă pe Adevărul

Acesta este motivul pentru care se tin Jocurile Olimpice. Fotografie cat o mie de cuvinte. Un analist politic explica care este esenta reala a evenimentului sportiv (FOTO)

Analistul politic Ian Bremmer care se afla la Rio pentru Jocurile Olimpice a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie care simbolizeaza cel mai bine motivul pentru care a luat nastere acest eveniment.

Elder Scrolls Legends este cel mai important concurent pentru Hearthstone

Foarte multi dintre noi au fost introdusi in domeniul RPG-urilor cu carti prin intermediul Hearthstone, dar se pare ca The Elder Scrolls Legends are toate sansele sa afecteze semnificativ popularitatea titlului creat de Blizzard. in teorie, exista multe jocuri online cu carti care va pot consuma o cantitate semnificativa de timp, dar nivelul de interactivitate [].

Cel mai bun tort de ciocolata cu crema

Prajitura perfecta pentru petreceri cu prietenii ori in familie este cel mai bun tort de ciocolata cu crema, a carui reteta ti-o dezvaluim mai jos. Permite-ti un rasfat cu o felie din acest tort pe care o poti insoti de o cana de cafea calda.

IRES: Untold, cel mai popular festival de muzica din Romania

Festivalul Untold, care are loc in aceste zile la Cluj-Napoca este cel mai popular eveniment in randul melomanilor, arata un sondaj IRES, care analizeaza perceptiile si comportamentul de consum cu privire la evenimentele culturale in randul persoanelor cu varste intre 16 si 50 de ani din mediul urban.

Un elev ROMAN, cel mai bun OLIMPIC la chimie din LUME. Andrei Iliescu :Un profesor poate sa faca o clasa intreaga sa placa foarte mult o anumita materie

Andrei Iliescu este cel mai bun bun olimpic la chimie din lume. Andrei Iliescu se claseaza pe primul loc la Olimpiada Internationala. A obtinut sapte medalii de aur si doua de argint. Multe ore de.

Jurnalul de calatorie al unui irlandez fascinat de Romania: Ne-am simtit mai bine decat la Paris (FOTO)

John Mullins este un irlandez care a petrecut patru saptamani pe meleaguri romanesti alaturi de partenera sa, Margaret Linehan, si care a ramas mai mult decat placut surprins de frumusetile.

Toti il venerau si era un guru pentru discipolii lui. Cum este tratat de luptatori cel mai cautat terorist din Franta

Omar Omsen, care este cunoscut si sub numele de Omar Diaby, este unul dintre cei mai cautati teroristi din Franta, potrivit CNN. Autoritatile considera ca Diaby este responsabil pentru aproximativ 80% dintre.

Cine a fost omul considerat cel mai mare spion roman din toate timpurile

Cazul romanului care este cunoscut de toate serviciile de spionaj ale lumii este in memoria Serviciului Roman de Informatii, la a carui consolidare acesta a si avut un rol primordial, potrivit.

Cel mai inalt tobogan cu apa din lume i-a adus moartea unui copil de numai 10 ani din SUA (VIDEO)

Un baiat in varsta de 10 ani din Kansas a murit, duminica, in timpul unei curse pe toboganul cu apa Verruckt, care este considerat a fi cel mai inalt din lume, potrivit Washington.

Terapie pentru recapatarea increderii dupa un mare esec. Noteaza toate lucrurile pe care ai fi putut sa le faci mai bine

Cu totii trecem prin viata la un moment dat prin esecuri mai mari sau mai mici. Si, in destule cazuri, esecurile ne afecteaza increderea in noi. insa esecurile nu trebuie considerate niciodata un capat de drum. Iata cateva sfaturi utile pentru recapatarea increderii in sine.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )