Libnet.ro
UNICEF

21:00

Care este partea nevazuta a vietii de ingeras Victorias Secret!

ADPM ADPM,
Care este partea nevazuta a vietii de ingeras Victorias Secret!

Poate ca supermodelele ce fac parte din armata de ingerasi Victorias Secret sunt deopotriva admirate si invidiate de o lume intreaga. Frumoase si celebre, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo sau Adriana Lima par a duce o viata de vis. Arta insa cere sacrificii, astfel incat ingerasii au fost nevoiti ca la cea mai recenta sedinta foto, realizata la Paris, sa reziste la temperaturi scazute, imbracate fiind doar in lenjerie intima. continuă pe ADPM

Premiera! Vedetele de la Media Music Awards canta pe podiumul de la Victorias Secret!

Pentru marea gala de premii Media Music Awards de la Sibiu a fost adus, in premiera, podiumul folosit in celebrele show-uri Victorias Secret.

Statele Unite au o noua capitala a CRIMEI. Care este cel mai nesigur oras din SUA, unde unul din 1600 de locuitori este un criminal

FBI a emis un raport, in care se arata ca cele mai multe crime in 2012 au avut loc in Chicago. Astfel, orasul din Illinois a devansat New York-ul, desi este mult mai mic, cu 500 de astfel de infractiuni, fata.

Sondaj. Care este cea mai mare problema a Romaniei

Lipsa locurilor de munca este cea mai mare problema cu care se confrunta tara noastra in acest moment, cred romanii. 21 la suta dintre respondentii sondajului realizat de Avangarde cred ca somajul este.

O vizita pe santierele din sudul extrem al Capitalei: care este secretul pe o piata in care nu se mai vand vise

In 2007, in plin boom, doar cateva proiecte rezidentiale existau in sudul extrem al Capitalei. Abia cand a venit criza in zona a inceput adevaratul boom, unul care a inceput cu proiecte pilot de dimensiuni mici sau doar primele faze ale unor ansambluri.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )