Libnet.ro
UNICEF

17:15

Care este pensia medie lunara in Romania si la ce sume se ajunge in Germania. Cati pensionari au cele doua tari

Antena3 Antena3,
Care este pensia medie lunara in Romania si la ce sume se ajunge in Germania. Cati pensionari au cele doua tari

La finalul anului 2019, Romania numara peste 5 milioane de pensionari, la o populatie de 19 milioane de locuitori, in timp ce in Germania se inregsitrau aproximativ 20 de milioane de pensionari la o populatie de 83 de milioane de locuitori. continuă pe Antena3

Cate masini sunt inmatriculate in Romania. Care este numarul total de autoturisme, conform DRPCIV

Din totalul autoturismelor din Romania, dupa tipul de combustibil utilizat, 52,6% folosesc benzina, 0,6% folosesc electricitate, gaz, petrol lichefiat, gaz sau alte surse. 88% dintre autocamioane utilizeaza motorina. DRPCIV Numarul total de autoturisme inmatriculate in Romania in cursul anului 2019, potrivit datelor INS, s-au inregistrat 31. 146 de accidente de circulatie rutiera, care au cazat .

Mancarea favorita a Melaniei Trump. Care este preferata Primei Doamne a Americii

Conform apropiatilor, se poate spune despre Prima Doamna a Americii ca este sigur una dintre femeile disciplinate serios. Cu tot ceea ce se intampla in lume, poate parea o intrebare bizara, dar mintile interesante chiar doresc sa stie ce mananca Melania Trump. Ca fost model, profesionist si una dintre cele mai private prime doamne care .

Care este diferenta dintre gem, dulceata, marmelada si magiun

Este sezonul fructelor, iar gospodinele s-au apucat deja sa pregateasca camara pentru iarna. Acestea prepara tot felul de gemuri, dulceturi, marmelade sau magiun dupa retete mostenite de la bunici sau adaptate. Dar cate dintre acestea stiu care este diferenta dintre cele patru tipuri de preparate. Gem, dulceata, marmelada sau magiun?! Chiar daca gasim diverse sortimente .

Care este, de fapt, cel mai inalt munte din lume. NU mai este Everestul, asa cum stiam toti

Cel mai inalt munte nu mai este Everestul, asa cum stim cu totii. Daca e sa se masoare distanta de la centrul Pamantului, prin crusta ridicata din apropierea Ecuatorului, Muntele Chimborazo din Ecuador este de departe cel mai inalt munte. Care este cel mai inalt munte din lume. NU mai este muntele Everest, asa cum .

Cea mai buna bautura pentru a da jos kilogramele in plus! Care este ingredientul secret

Ceaiul verde este o alegere minunata pentru a iti incepe ziua! Este o bautura ce contine cofeina, deci te va pregati pentru o zi de aglomerata de munca. Pentru a da jos cateva kilograme, trebuie doar sa adaugi un ingredient minune care este dovedit stiintific sa ajute in eliminarea grasimii nedorite.

Tot ce trebuie sa stii daca ai card de credit sau card de debit. Care este, de fapt, diferenta

Toata lumea a auzit de cardurile de credit sau de debit, insa putini sunt cei care au habar de diferentele dintre cele doua. Desi au cam aceleasi functionalitati, exista lucruri majore care le deosebesc. Care este diferenta dintre un card de credit si unul de debit Desi cu amandoua tipurile de card poti plati facturi .

VIDEO INTERVIU Cosette Chichirau, candidatul USR-PLUS la Primaria Iasi, vrea sa atraga cel putin 10 companii de talie mondiala in Iasi: Vreau sa fac curatenie in Primarie, care este plina de coruptie

Cosette Chichirau, candidatul USR PLUS la Primaria Iasi doreste sa aduca 10 companii de talie mondiala in Iasi si sa dezvolte orasul dincolo de industria IT. Cosette Chichirau a vorbit, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre planul economic pe care il are pentru Iasi, despre traficul si poluarea din oras si solutiile care pot fi aplicate, despre consacrata mafie imobiliara si despre cum si-ar dori sa aduca Harvardul la Iasi. in programul meu am doua proiecte foarte mari, sa zic asa, care ar lua ceva timp sa fie implementate. Un proiect ar fi complexul sportiv si o padure urbana, unde sa avem stadion, aqua park, tot felul de alte locuri unde sa faci sport, piste de biciclete, terenuri de tenis, terenuri de fotbal. Alt proiect mare este ca, pe langa centrul de cercetare pe care o sa-l infiintam, sa avem un muzeu de stiinta pentru copii, a declarat Cosette Chichirau.

A doua sesiune a examenului de bacalaureat 2020 incepe luni Care este calendarul si cati candidati s-au inscris

A doua sesiune a examenului de bacalaureat 2020 incepe luni, iar rezultatele finale vor fi afisate in 5 septembrie. Potrivit Ministerului Educatiei, s-au inscris peste 42. 700 de candidati, dintre care aproximativ 24. 900 sunt din actuala promotie.

Care este riscul de a lua virusul SARS-CoV-2 din avion (STUDIU)

Studiul unui zbor aerian scoate la iveala riscul pe care il prezinta spatiul avionului pentru calatori in ceea ce priveste infectia cu SARS-CoV-2. Cercetarile ulterioare ale unui zbor din luna martie.

Autostrada Comarnic Brasov, etalonul bataii de joc la adresa infrastructurii: care este solutia

In cazul in care traiesti cu impresia ca va exista vreodata o autostrada completa de la Bucuresti la Brasov, ministrul Transporturilor are o veste buna. Aceasta este legata de tronsonul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )