Libnet.ro
UNICEF

05:00

Care este planul UE pentru Rusia: Avem nevoie de o strategie pe termen lung

Antena3 Antena3,
Care este planul UE pentru Rusia: Avem nevoie de o strategie pe termen lung

Uniunea Europeana trebuie sa elaboreze o strategie pe termen lung fata de Rusia, pentru mai multi ani, a declarat joi noul presedinte al Consiliului European, polonezul Donald Tusk. Avem nevoie de o strategie. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Avem o economie sanatoasa. Romania este pregatita pentru a rezista in caz de tulburari

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Romania are o situatie politica si economica stabila, intr-o regiune supusa unor diverse instabilitati, si ca este pregatita pentru a rezista in caz de.

Bacau: O femeie este cercetata pentru crima, dupa ce bebelusul sau a fost gasit intr-un tomberon

O femeie in varsta de 32 ani din Targu Ocna, Bacau, este cercetata pentru o posibila crima, dupa ce nou-nascutul sau a fost gasit intr-un tomberon. Micutul fusese aruncat intr-o punga de catre un angajat.

Mircea Badea: Eu, cetatean platitor de taxe, astept de la justitia din Romania, care este libera si competenta, niste condamnari

Mircea Badea a declarat, in pasa emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, ca asteapta de la justitia din Romania, care este libera si competenta condamnari si rezultate concrete, facand referire la.

Rohan, Genesis Development: Avem o strategie de dezvoltare cu apetit redus de risc

ACTUALIZARE 12:46 Strategia de dezvoltare a Genesis Development, proprietarul parcurilor de birouri Novo Park si Waste Gate, presupune un apetit de risc scazut, a declarat directorul general al companiei, Rene Rohan. * Florin Vlad, Vlad Group: Responsabilitatea pentru pastrarea obiectivelor de arhitectura revine celor care cred in acestea * Claudiu Georgescu, APMCR: CNADNR trebuie sa fie privatizata prin listarea la bursa * Andrioaiei, PSC: Avem nevoie imperioasa de repornirea investitiilor publice * Aurelia Cionga, RBL: 500. 000 de clienti beneficiaza de sistemul de economisire-creditare Bauspar * Paul Racovita, ISC: Peste o mie de contraventii pentru nerespectarea calitatii constructiilor, aplicate in primele trei trimestre * Dobre, Ministerul Transporturilor: Masterplanul de Transport va fi prezentat Guvernului in curand.

Care este ALIATUL surpriza al Rusiei. TOTUL a fost aprobat de Vladimir Putin

Rusia si Coreea de Nord vor semna un acord pentru prevenirea activitatilor militare riscante si solutionarea pasnica a oricaror incidente dintre cele doua state, relateaza agentia Tass. Proiectul de acord a fos.

Traian Basescu: Situatia din estul Ucrainei se indreapta catre o situatie de gen Transnistria. Vom sustine cresterea nivelului de sanctiuni pentru Rusia (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a comentat, joi dimineata, inainte de plecarea la Consiliul European, situatia din estul Ucrainei, subiect care se va afla, de altfel, pe agenda reuniunii. Seful statului a afirmat ca.

Mii de persoane protesteaza, luni, la Budapesta. Care este principala cerinta a protestatarilor

Mii de persoane protestau marti seara in centrul capitalei ungare, Budapesta, la apelul unor organizatii neguvernamentale, pentru a-si exprima nemultumirea fata de politica Guvernului Viktor Orban si pentru a cere schimbarea regimului, relateaza Mediafax.

Care este regretul fostului ministru al Cercetarii, la predarea mandatului

Fostul ministru delegat pentru invatamant Superior si Cercetare, Mihnea Costoiu a declarat, vineri, la predarea mandatului, ca regreta ca nu a reusit sa faca Muzeul Stiintei, dar ca, in ceea ce priveste invatamantul si cercetarea, progresele sunt majore, transmite Mediafax.

Corporatistele. Care este relatia tinerelor femei de cariera din Romnia cu viitorul personal?

Era cald in ziua aceea. Pe 18 iunie 2013, presedintele Romaniei a declarat intr-o intalnire cu reprezentantele Clubului Femeilor de Afaceri, asociat revistei Business Woman, ca Natalitatea este o misiune pe care si femeile din Romania trebuie sa si-o asume. Continua cu aceasta retorica: Cum Dumnezeu femeia roma poate tine cinci-sase copii, iar romanca nu poate? E adevarat, ea nu este manager, femeia roma. ) Poate maternitatea este una dintre misiunile fundamentale ale femeii, asta mi se pare mie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.208 seconds )