Libnet.ro
UNICEF

19:46

Victor Ponta: Avem o economie sanatoasa. Romania este pregatita pentru a rezista in caz de tulburari

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Avem o economie sanatoasa. Romania este pregatita pentru a rezista in caz de tulburari

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Romania are o situatie politica si economica stabila, intr-o regiune supusa unor diverse instabilitati, si ca este pregatita pentru a rezista in caz de. continuă pe Antena3

Ponta: Romania este pregatita sa intre in Schengen. Sper ca dl. Iohannis va avea mai mult succes pentru ca vorbeste limba care trebuie

Victor Ponta a declarat, miercuri, intr-o intalnire cu trei agentii de presa internationale, ca Romania este pregatita sa adere la zona europeana de liber schimb Schengen, exprimandu-si speranta ca presedintele ales Klaus Iohannis, de etnie germana, va avea mai mult succes cu acest dosar, pentru ca vorbeste limba care trebuie.

Victor Ponta, citat de AFP: Rusia este principala amenintare la nivel regional

Rusia reprezinta principala amenintare pentru securitatea regionala, mai degraba din punct de vedere energetic decat militar, in principal din cauza dependentei tarilor de importurile de gaz rusesc, afirma premierul Victor Ponta, citat de.

Victor Ponta renunta la titlul de doctor in Drept: Este un gest pe care trebuia sa il fac mai demult

Victor Ponta renunta la titlul de doctor in Drept, obtinut in anul 2003. Premierul a anuntat pe Facebook ca a trimis marti o scrisoare catre rectoratul Universitatii Bucuresti, in care notifica renuntarea.

Victor Ponta, catre presa straina: Suntem mai bine pregatiti ca niciodata!

Premierul Victor Ponta a declarat ca a transmis agentiilor de presa straine acreditate la Bucuresti ca Romania are o situatie politica si economica stabila, intr-o regiune supusa unor diverse instabilitati, si ca este pregatita pentru a rezista.

Victor Ponta, catre presa straina: Vom rezista in caz de tulburari!

Premierul Victor Ponta a declarat ca a transmis agentiilor de presa straine acreditate la Bucuresti ca Romania are o situatie politica si economica stabila, intr-o regiune supusa unor diverse instabilitati, si ca este pregatita pentru a rezista.

Victor Ponta despre Traian Basescu: Nu am avut niciodata un moment in care sa avem incredere unul in altul sau sa ne simpatizam

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca intre el si Traian Basescu nu a existat niciun moment in care sa aiba incredere unul in altul sau sa se simpatizeze. Nu am avut niciodata un moment in care sa avem incredere unul in altul sau sa ne simpatizam, intotdeauna ne-am antipatizat, este o diferenta structurala, daca vreti. Probabil ca vi se intampla si dumneavoastra si altor oameni sa zici Pe omul acesta, de cand il cunosc si pana azi, de ani de zile, n-am putut sa ne intelegem, a precizat Ponta, intr-o emisiune la Romania TV, potrivit Agerpres.

Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor. Scrisoare catre rectorul Universitatii din Bucuresti: Dupa ce voi parasi viata politica imi doresc sa initiez un nou demers doctoral

Premierul Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor in drept, acordat in 2003 de catre Universitatea Bucuresti. Ponta a publicat o scrisoare adresata rectorului Universitatii, in care seful Executivului il notifica pe Mircea Dumitru ca renunta la titlu pentru ca de astazi avem un nou Ministru al Educatiei si Cercetarii si imi doresc ca mandatul acestuia sa fie plin de succes in atingerea obiectivelor sale, fara a fi perturbat de o tema care in timp a devenit eminamente politica. Amintim ca Universitatea din Bucuresti a anuntat ca Victor Ponta a plagiat in teza sa de doctorat, dar Ministerul Educatiei nu a luat in considerare decizia universitatiiVezi in articol scrisoarea integrala a lui Victor Ponta.

Victor Ponta: Este nevoie de o reforma a serviciilor consulare

Premierul Victor Ponta a transmis parlamentarilor ca asteapta din partea lor sa decida atat sistemul de vot pentru romanii din strainatate, cat si procedurile dintre momentele electorale. Primul ministru a.

Victor Ponta pregateste masuri nepopulare:2015 nu mai este an electoral

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la postul Romania TV, ca nu are nimic de reprosat ministrilor care nu se mai afla in noul guvern, mentionand ca vechea echipa a fost una performanta. De asemenea, acesta a precizat ca viitorul Executiv are capacitatea de a lua masuri mai putin populare, pentru ca 2015 nu mai este un an electoral.

Victor Ponta, pentru Bloomberg: Parchetul General investigheaza pretinsa inchisoare CIA care ar fi existat in Romania

Premierul Victor Ponta a spus, pentru Bloomberg, ca procurorii romani investigheaza daca a existat in Romania vreo inchisoare secreta a CIA. Premierul afirma ca nu are nici o informatie privind utilizarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )