Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mii de persoane protesteaza, luni, la Budapesta. Care este principala cerinta a protestatarilor

România Liberă România Liberă,
Mii de persoane protesteaza, luni, la Budapesta. Care este principala cerinta a protestatarilor

Mii de persoane protestau marti seara in centrul capitalei ungare, Budapesta, la apelul unor organizatii neguvernamentale, pentru a-si exprima nemultumirea fata de politica Guvernului Viktor Orban si pentru a cere schimbarea regimului, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ponta: Parlamentul trebuie sa decida care este sistemul de redevente pentru urmatorii 10-15 ani

Premierul Victor Ponta a declarat ca Parlamentul este cel care va trebui sa decida pe termen lung, pentru cel putin 10-15 ani, care este sistemul de redevente in sectorul energetic si ce fel de exploatari pot.

Mircea Badea: Eu, cetatean platitor de taxe, astept de la justitia din Romania, care este libera si competenta, niste condamnari

Mircea Badea a declarat, in pasa emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, ca asteapta de la justitia din Romania, care este libera si competenta condamnari si rezultate concrete, facand referire la.

Angajatii din TVR il ameninta cu greva pe Stelian Tanase. Care este motivul

Principalul sindicat din Societatea Romana de Televiziune SRTv), sustine ca presedintele institutiei, Stelian Tanase, nu a dus la indeplinire un mandatul dat de Consiliul de Administratie, respectiv nu a semnat si inregistrat Actul Aditional de prelungire cu 6 luni a Contractului Colectiv de Munca, fapt pentru care ia in considerare declansarea grevei.

Iohannis, video emotionant pe Facebook. Care este mesajului presedintelui

Presedintele ales Klaus Iohannis a postat pe contul sau Facebook un video emotionant despre revolutie, prin care indeamna romanii sa cinsteasca memoria eroilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )