Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trump continua razboiul cu TikTok: care este solutia, ca sa nu dispara

Playtech Playtech,
Trump continua razboiul cu TikTok: care este solutia, ca sa nu dispara

Donald Trump a dezvoltat in ultimii ani o obsesie pentru companiile chinezesti, de la Huawei la TikTok. in acest context, vine cu amenintari din ce in ce mai serioase. Cei peste 100 de milioane. continuă pe Playtech

CNSU a stabilit oficial zonele in care este limitat programul teraselor. Masura intra in vigoare de duminica si se aplica in Capitala si mai multe judete (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, in sedinta de sambata, Hotararea nr. 38 din 1 august 2020, care stabileste, la propunerea specialistilor, zonele in care este limitat programul.

Cati copii are, de fapt, Vladimir Putin. Care este varsta lui reala

Vladimir Putin a fost casatorit cu Ludmila Putina, de care a divortat in 2013, si cu care are doua fete. Presa rusa a dezvaluit recent ca liderul de la Kremlin mai are si gemeni. Cati copii are Vladimir Putin Vladmir Putin 67 de ani) a fost casatorit cu Ludmila Putina, din anul 1983, de care .

Care este, de fapt, al doilea cel mai mare salariu din magazinele Lidl

Incepand din data de 1 martie, cel mai mic salariu oferit angajatilor retailerului german Lidl a crescut de la suma de 2. 100 de lei in mana, la 2. 500 de lei. Dar, care sunt cele mai mari venituri pe care le ofera compania si cui? Aflati raspunsul la aceasta intrebare in paragrafele urmatoare. Al doilea cel .

Care este cea mai vanduta si citita carte din lume. Peste 6 miliarde de copii au fost cumparate deja

Care este cea mai vanduta si citita carte din lume? Aceeasi ca si in Romania. Din pacate, tara noastra ocupa un loc trist atunci cand vine vorba despre consumul de carte. Se cumpara putin si se citeste si mai putin, iar datele Eurostat confirma dezamagirea librarilor. Peste 93% dintre romani nu achizitioneaza nici macar o carte pe an.

Nicole Cherry si iubitul ei au aniversat doi ani de relatie. Care este diferenta de varsta dintre cantareata si Florin Popa

Nicole Cherry si iubitul ei, Florin Popa, au aniversat doi ani de cand traiesc o frumoasa poveste de iubire. Chiar daca este cu opt ani mai mare decat ea, varsta nu pare a fi un impediment. Ba din contra. Vedeta.

Exploziv! Ampla operatiune a spionajului rus in Romania. Care este tinta!

Trei site-uri in limba engleza, legate de aparatul de stat de la Kremlin si de spionajul militar GRU, care se ocupa cu promovarea dezinformarilor despre coronavirus sau alte subiecte, au fost identificate de oficialii americani. Efortul de dezinformare e concentrat pe publicul din SUA si din Occident, vizata fiind si Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )