Libnet.ro
UNICEF

15:15

MAE, reactie in urma exploziei din Beirut: niciun cetatean roman ranit in urma deflagratiei

B1 B1,
 MAE, reactie in urma exploziei din Beirut: niciun cetatean roman ranit in urma deflagratiei

Ministerul Afacerilor Externe s-a autosesizat in urma exploziilor produse in zona portuara a orasului Beirut, capitala Libanului. Astfel, prin Ambasada Romaniei in Republica Libaneza, MAE a intreprins,. continuă pe B1

Scenariul cel mai negru in cazul exploziei puternice din Beirut. Un important analist politic trage un semnal de alarma!

Analistul de politica externa Iulian Chifu a explicat, marti, la Antena 3, ce efecte ar putea avea explozia extrem de puternica ce a avut loc in zona portului din Beirut si in urma caruia ar exista zeci de morti si sute de raniti, dar si importante pagube materiale.

Explozia din Beirut s-a auzit din Cipru

Explozia masiva din Beirut de marti seara s-a resimtit la 240 de kilometri, pana in Cipru, iar unii dintre locuitorii insulei mediteranene au crezut ca este vorba de un cutremur, relateaza BBC, preluat de Digi24.

Care este situatia romanilor din Beirut, dupa explozia puternica. MAE, anunt de ultima ora

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, marti seara, ca s-a autosesizat in urma exploziilor puternice care au avut loc in orasul libanez Beirut si a facut demersuri urgente pentru a afla de la autoritatile locale informatii cu privire la cetatenia si identitatea persoanelor afectate.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )