Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este tara ce va respecta Acordul Paris si va lua chiar masuri suplimentare pentru reducerea poluarii

Antena3 Antena3,
Care este tara ce va respecta Acordul Paris si va lua chiar masuri suplimentare pentru reducerea poluarii

India va respecta Acordul de la Paris si este pregatita sa aplice chiar masuri suplimentare pentru reducerea poluarii, a declarat sambata premierul indian, Narendra Modi, dupa o intrevedere cu. continuă pe Antena3

Antonio Gutteres, secretarul general al ONU: Este absolut esential ca Acordul de la Paris sa fie pus in aplicare

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a afirmat marti ca este absolut esential ca Acordul de la Paris privind lupta impotriva schimbarilor climatice sa fie pus in aplicare, intr-un moment in care Statele Unite urmeaza sa isi clarifice pozitia, transmite AFP, citata de Agerpres.

Magnatul Michael Bloomberg il sfideaza pe Donald Trump: SUA vor respecta Acordul de la Paris prin eforturile statelor, metropolelor, companiilor

Emisarul special ONU pentru Schimbari climatice, Michael Bloomberg, sustine ca Statele Unite vor indeplini, prin masuri aplicate de autoritatile statale, metropolitane si de companii, standardele ecologice asumate, in pofida deciziei Administratiei Donald Trump de retragere din Acordul climatic de la Paris.

Rusia isi mentine angajamentul de a respecta Acordul climatic de la Paris, in urma retragerii Statelor Unite

Rusia isi mentine angajamentul de a adera la Acordul global de la Paris de combatere a schimbarilor climatice, in pofida anuntului Statelor Unite privind retragerea din acord, a declarat vineri vicepremierul rus Arkady Dvorkovich. Am luat decizia de a adera la acord si nu cred ca ne vom razgandi, a afirmat oficialul rus, citat de Reuters.

Macron, dupa retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris: Este o greseala, acordul nu e renegociabil - VIDEO

Presedintele Frantei Emmanuel Macron a calificat drept o greseala pentru Statele Unite si pentru planeta retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, a precizat ca acordul nu este.

Este o greseala, acordul nu e renegociabil

Presedintele Frantei Emmanuel Macron a calificat drept o greseala pentru Statele Unite si pentru planeta retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, a precizat ca acordul nu este renegociabil si i-a invitat pe oamenii de stiinta, pe inginerii si pe antreprenorii americani sa vina in Franta pentru a lucra impreuna in vederea gasirii unor solutii concrete pentru mediu, potrivit surselor din presa.

Avocatii lui Sebastian Ghita au cerut suspendarea procesului in care este acuzat de dare de mita, pana la extradarea din Serbia. Cum au raspuns judecatorii

Aparatorii lui Sebastian Ghita au cerut instantei supreme suspendarea procesului in care omul de afaceri este este judecat pentru dare de mita, spalarea banilor, cumparare de influenta si conducerea.

Traditia de Rusalii pe care este important sa o cunosti. Ce e bine sa faci in sambata Rusaliilor

Potrivit credintelor populare, Rusaliile sunt niste fiinte fantastice, malefice, asemanatoare ielelor, care umbla prin vazduh incepand cu ziua de Strat de Rusalii miercuri, a 25-a zi dupa Pasti).

Care este primul lucru pe care trebuie sa il faci cand intri intr-o camera de hotel

Designerul Karim Rashid a vorbit intr-un articol publicat de Bloomberg despre primul lucru pe care sa il faci cand ajungi intr-o camera de hotel. Camerele de hotel au tendinta sa.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Optusprezece, optisprezece sau optsprezece - care este forma corecta?

Ana Iorga a prezentat miercuri, la rubrica Pe cuvant, cinci greseli cele mai frecvente pe care le facem in privinta numeralelor. Numeralul cardinal unu se scrie fara -l final. Acest det.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )