Libnet.ro
UNICEF

20:00

Care este ziua norocoasa a fiecarei zodii

Antena3 Antena3,
Care este ziua norocoasa a fiecarei zodii

Zodiilor le putem atribui cate o zi a saptamanii care le potenteaza farmecul. Este bine sa profitati de fiecare data de ziua voastra norocoasa. Luni Ziua norocoasa pentru Zodia. continuă pe Antena3

Care este dorinta secreta a fiecarei zodii

Afla, din materialul urmator, care este dorinta secreta a fiecaruia, in functie de zodia in care s-a nascut. Taur sa ajunga celebru si bogat. Putred de bogat. Fecioara sa-i.

Horoscop. Care sunt cele mai inselate zodii

Ti se pare din ce in ce mai greu sa fii intr-o relatie? Daca partenerul nu iti inspira incredere, ba chiar ai aflat ca te-a inselat, este momentul sa pui punct si sa o.

Vezi care sunt cele mai inselate zodii si cum se comporta acestea in relatii

In multe cazuri, relatiile dintre parteneri pot ajunge in acea situatie de monotonie din care nu mai pot iesi si unii chiar ajung sa isi insele partenerii. Mai jos gasiti o lista cu.

Care este cel mai POTRIVIT moment pentru sex? Sigur NU stiai! E dovedit STIINTIFIC! Ai incercat pana acum?!

Cu siguranta te-ai gandit pana acum ca cel mai potrivit moment pentru a face sex este chiar seara, inainte de culcare. GRESIT! Un studiu dovedeste ca cel mai bun moment sa faci dragoste cu.

Care este cel mai POTRIVIT moment pentru AMOR? Sigur NU stiai! E dovedit STIINTIFIC! Ai incercat pana acum?!

Cu siguranta te-ai gandit pana acum ca cel mai potrivit moment pentru a face sex este chiar seara, inainte de culcare. GRESIT! Un studiu dovedeste ca cel mai bun moment sa faci dragoste cu.

Care este cea mai buna statiune de schi din Romania. A fost premiata la World Ski Awards din Austria

Statiunea Sinaia a fost premiata in cadrul Galei World Ski Awards, din Austria, acesta fiind primul an in care Romania este inclusa pe lista nominalizarilor. in competitie, alaturi de.

Guvernul a aprobat proiectul de lege prin care este abilitat sa emita ordonante pe perioada vacantei parlamentare

Executivul a aprobat miercuri un proiect de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legii organice, pe perioada viitoarei vacante parlamentare. Proiectul de lege propune abilitarea Guvernului sa emita ordonante in perioada cuprinsa intre incheierea celei de-a doua sesiuni ordinare a anului 2017 si pana la reluarea lucrarilor Parlamentului in prima sesiune ordinara a anului 2018. Vezi in text ce acte normative va putea adopta in perioada vacantei parlamentare.

Maria Sharapova risca sa ajunga la inchisoare. Care este motivul

Maria Sharapova nu scapa de problemele cu legea. Jucatoarea de tenis a fost amendata in procesul de inselaciune din care face parte din cauza asocierii cu dezvoltatorul imobiliar care trebuia sa.

Contractul de credit sau certificatul de casatorie? Studiu: Care este cea mai importanta SEMNATURA din viata pentru romani

Un studiu Provident arata ca pentru multi romani cea mai importanta semnatura din viata este, surprinzator, pe contractul de credit. Astfel, pentru 26% dintre respondenti spun ca semnatura pe.

Care este cel mai dificil an de casatorie?

Care e cel mai dificil an de casatorie? Dar cel mai frumos? Specialistii au descoperit raspunsurile la aceste intrebari in urma unui studiu de amploare la care au participat aproape 1 milioan de cupluri din Europa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )