Libnet.ro
UNICEF

06:15

Care sunt cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile

Playtech Playtech,
Care sunt cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile

Daca ai intrat vreodata pe YouTube, sigur ai dat si peste cel putin unul dintre videoclipurile de pe aceasta lista a celor mai vizionate. Fiecare utilizator are preferintele sale in materie. continuă pe Playtech

Romania si Ungaria, singurele state UE unde limita de alcool in sange la volan e de 0%. Care sunt cele mai permisive tari europene din acest punct de vedere (FOTO)

Romania este unul dintre putinele state membre UE in care limita de alcool in sange la volan este de 0%, anunta Reprezentanta Comisiei Europene in tara noastra, care a realizat un top in acest sens. Cel.

UNICEF avertizeaza ca aproape noua milioane de copii au fost fortati sa renunte la scoaladin cauzaconflictelorarmate generate de gruparile teroriste. Care sunt cele mai afectate state (FOTO)

Peste opt milioane de copii din Mali, Niger si Burkina Faso au fost fortati sa renunte la scoala din cauza conflictelor armate, si aproximativ 1,2 milioane de oameni sunt inca dizlocate, majoritatea copii din.

Imaginea cu Samsung S20 care confirma cele mai asteptate noutati

Cu aproape doua saptamani inainte de lansare, doua dintre versiunile Samsung S20 au fost confirmate. Totodata, Samsung are si casti pe care sa ti le dea la pachet cu noul telefon. Samsung.

VIDEO Cum arata unul dintre cele mai confortabile si rapide trenuri din India

In urma cu 10 zile o companie privata din India a lansat un tren expres care parcurge 480 km in 6 ore si un sfert, are tablete pe scaunele de la clasa business, WiFi si jaluzele actionate electric. India este celebra pentru trenurile ultra-aglomerate si pentru calatorii care stau pe vagoane, dar a investit mult in ultimii ani, vrea sa creasca portiunile cu viteza de 130-160 kmh si planuieste si o linie de mare viteza.

ALERTA: Dispar MII de pensii! Vezi AICI care sunt cei mai AFECTATI romani

Vesti proaste pentru unii romani dupa ultimul anunt facut de deputatul PNL, Robert Sighiartau. Se pare ca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru eliminarea pensiilor speciale, daca proiectul PNL nu va fi.

Roman (PNL): Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania - 77.000 de lei - apartine unui fost comandant comunist

In ziua votului pentru abrogarea pensiilor speciale,deputatul PNL Florin Roman a dezvaluit care este cea mai mare pensie speciala din Romania si cui apartine. Cea mai nesimtita pensie speciala din.

Cele mai bune restaurante si cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019. Ca in fiecare an, in ultima saptamana din ianuarie sunt inmanate Premiile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti in anul care tocmai s-a incheiat.

Care sunt sandwich-urile Subway preferate de romani

Restaurantele Subway din Romania, parte a celui mai mare lant de restaurante cu servire rapida din lume, sunt printre cele mai aglomerate din intreaga retea Subway la nivel european. Anul trecut, media de clienti din cele 40 de unitati Subway din.

Corporate News. Bijuteriile industriilor: Companiile cele mai admirate de lumea afacerilor

Sistemul de punctaj utilizat in sondajul Cele Mai Admirate Companii al revistei Fortune le favorizeaza pe acelea despre care concurentii lor recunosc ca fac bine multe alte lucruri. Nicio companie nu ilustreaza mai bine aceasta decat Apple, care este in varful listei All-Stars.

Pierderi de sute miliarde de euro la bursele europene cauzate de coronavirus. Care au fost cele mai afectate companii si sectoare economice

Bursele europene au suferit, luni, pierderi de aproximativ 200 de miliarde de euro din cauzaraspandirii coronovarisului si a pierderii unui numar mare de clienti chinezi, arataReuters. Astfel, peste.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,496 seconds )