Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Cum arata unul dintre cele mai confortabile si rapide trenuri din India

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum arata unul dintre cele mai confortabile si rapide trenuri din India

In urma cu 10 zile o companie privata din India a lansat un tren expres care parcurge 480 km in 6 ore si un sfert, are tablete pe scaunele de la clasa business, WiFi si jaluzele actionate electric. India este celebra pentru trenurile ultra-aglomerate si pentru calatorii care stau pe vagoane, dar a investit mult in ultimii ani, vrea sa creasca portiunile cu viteza de 130-160 kmh si planuieste si o linie de mare viteza. continuă pe Hotnews

S-A TERMINAT! Una dintre cele mai populare facilitati WhatsApp, INTERZISA! Vei fi dat in judecata daca mai faci asta...

WhatsApp anunta ca va lua masuri legale impotriva utilizatorilor care trimit in masa mesaje automate. A MURIT! CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! STIAM CA NU VA DEPASI VARSTA DE 60 DE ANI Aplicatia.

Lumea fotbalului olandez, in doliu: a murit unul dintre cei mai mari jucatori

Unul dintre cei mai importanti jucatori de fotbal din Olanda a murit, la 72 de ani, lasand in urma o cariera cu repere notabile in istoria tarii sale.

Care sunt cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile

Daca ai intrat vreodata pe YouTube, sigur ai dat si peste cel putin unul dintre videoclipurile de pe aceasta lista a celor mai vizionate. Fiecare utilizator are preferintele sale in materie.

Romania si Ungaria, singurele state UE unde limita de alcool in sange la volan e de 0%. Care sunt cele mai permisive tari europene din acest punct de vedere (FOTO)

Romania este unul dintre putinele state membre UE in care limita de alcool in sange la volan este de 0%, anunta Reprezentanta Comisiei Europene in tara noastra, care a realizat un top in acest sens. Cel.

Damnatio memoriae: Te blestem ca numele tau sa nu mai fie pomenit niciodata si chipul tau sa fie ascuns in negura pentru totdeauna!

Este unul dintre cele mai teribile ritualuri de magie neagra din istoria lumii, istoriceste consemnat pentru prima oara in Papirusurile de la Torino, atunci cand se mentioneaza Cartea lui Thot, acolo unde se descria pe larg modul in care magii egipteni au lucrat la un complot impotriva faraonului, erezie pentru care toti participantii au fost condamnati la moarte in chinuri groaznice, scrie Cristain Unteanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la Premiile Grammy 2020

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2020, Ariana Grande, Lizzo si Billy Porter au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

Cele mai bune restaurante si cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019. Ca in fiecare an, in ultima saptamana din ianuarie sunt inmanate Premiile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti in anul care tocmai s-a incheiat.

Corporate News. Bijuteriile industriilor: Companiile cele mai admirate de lumea afacerilor

Sistemul de punctaj utilizat in sondajul Cele Mai Admirate Companii al revistei Fortune le favorizeaza pe acelea despre care concurentii lor recunosc ca fac bine multe alte lucruri. Nicio companie nu ilustreaza mai bine aceasta decat Apple, care este in varful listei All-Stars.

UTI anunta ca a integrat aparatura intr-o baza militara din Italia unde opereaza cele mai sofisticate drone NATO

UTI Grup a furnizat module pentru doua componente software ale sistemului Alliance Ground Surveillance AGS) al NATO la baza aeriana de la Sigonella, din Italia. Acolo NATO a desfasurat cele mai noi si sofisticate drone ale aliantei - drone RQ-4 Global Hawk pentru supraveghere si recunoastere de la inalta altitudine. in Italia, UTI Grup a actionat ca subcontractant al companiei italiene Leonardo, iar valoarea contractului intre cele doua companii este de aproximativ 9 milioane Euro.

Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai lichide titluri pe Bursa de la Bucuresti

Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai lichide titluri si in aceasta saptamana pe Bursa de la Bucuresti, generand tranzactii de peste 81,59 milioane de lei, urmate de actiunile OMV Petrom, cu schimburi de 31,6 milioane de lei si Fondul Proprietatea, cu 26,59 milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )