Libnet.ro
UNICEF

22:30

Corporate News. Bijuteriile industriilor: Companiile cele mai admirate de lumea afacerilor

Hotnews Hotnews,
 Corporate News. Bijuteriile industriilor: Companiile cele mai admirate de lumea afacerilor

Sistemul de punctaj utilizat in sondajul Cele Mai Admirate Companii al revistei Fortune le favorizeaza pe acelea despre care concurentii lor recunosc ca fac bine multe alte lucruri. Nicio companie nu ilustreaza mai bine aceasta decat Apple, care este in varful listei All-Stars. continuă pe Hotnews

Cele mai bune restaurante si cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019. Ca in fiecare an, in ultima saptamana din ianuarie sunt inmanate Premiile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti in anul care tocmai s-a incheiat.

UTI anunta ca a integrat aparatura intr-o baza militara din Italia unde opereaza cele mai sofisticate drone NATO

UTI Grup a furnizat module pentru doua componente software ale sistemului Alliance Ground Surveillance AGS) al NATO la baza aeriana de la Sigonella, din Italia. Acolo NATO a desfasurat cele mai noi si sofisticate drone ale aliantei - drone RQ-4 Global Hawk pentru supraveghere si recunoastere de la inalta altitudine. in Italia, UTI Grup a actionat ca subcontractant al companiei italiene Leonardo, iar valoarea contractului intre cele doua companii este de aproximativ 9 milioane Euro.

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la Premiile Grammy 2020

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2020, Ariana Grande, Lizzo si Billy Porter au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai lichide titluri pe Bursa de la Bucuresti

Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai lichide titluri si in aceasta saptamana pe Bursa de la Bucuresti, generand tranzactii de peste 81,59 milioane de lei, urmate de actiunile OMV Petrom, cu schimburi de 31,6 milioane de lei si Fondul Proprietatea, cu 26,59 milioane de lei.

Cele mai noi informatii despre cutremurul care a zguduit Turcia O femeie a fost salvata dupa 17 ore sub daramaturi FOTO

Numarul persoanelor decedate in urma puternicului cutremur de vineri, din estul Turciei, a crescut la 31, potrivit unui nou bilant anuntat duminica, transmite AFP, potrivit News. ro. Numarul ranitilor confirmati este 1. 607, potrivit autoritatilor. Echipele de salvare continua recuperarea victimelor ingropate sub moloz.

Care sunt cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile

Daca ai intrat vreodata pe YouTube, sigur ai dat si peste cel putin unul dintre videoclipurile de pe aceasta lista a celor mai vizionate. Fiecare utilizator are preferintele sale in materie.

Stai departe: cinci judete cu cele mai mici salarii in acest an

Chiar daca salariul mediu pe tara a urcat la aproximativ 3. 200 de lei, sunt judete care in care angajatii romani castiga mult mai putin. Iata judetele in care salariile romanilor nu vor depasi 2. 700 de lei, in acest an, potrivit prognozelor.

Brasov Bucuresti, cu trenul: CFR a rezolvat cele mai mari probleme de transport

Cel mai probabil, pe parcursul vietii noastre, nu vom vedea o autostrada de la Brasov la Ploiesti. Ca urmare, CFR a invatat ca ar trebui sa profite de traficul infernal dintre Brasov si.

VIDEO in week-end au circulat intre Brasov si Bucuresti cele mai lungi trenuri din ultimii ani, unele si cu 15 vagoane. Poate trenul sa castige teren in lupta cu masinile?

Duminica, CFR Calatori a facut cea mai mare suplimentare de vagoane din ultimii ani pentru trenurile dintre Brasov si Bucuresti, cel mai lung avand 15 vagoane, dublu fata de o zi obisnuita. Si trenurile Regio au ajuns sa aiba 8-10 vagoane etajate, iar suplimentarile au fost anuntate de noul director al CFR Calatori, Dan Costescu, numit acum cateva zile in functie. Marea intrebare este daca aceste suplimentari consistente se vor repeta sau a fost doar o miscare de imagine. Cert este ca CFR are nevoie urgenta de vagoane pentru ca o parte dintre oameni sa revina la tren, macar pe ruta catre munte, unde drumul poate dura pe sosea 6-7 ore intre Capitala si Brasov.

Be EU. Cele mai importante teme discutate la nivel european: Green Deal si Cadrul Financiar Multianual

Paul Tang, europarlamentar din Olanda si membru in Comisia ECON a Parlamentului European, a precizat in cadrul emisiunii Be Eu, ca cel mai discutat subiect la nivel european este noul Green Deal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )