Libnet.ro
UNICEF

23:15

Enel lanseaza contorul inteligent. Care sunt beneficiile sale si cum iti poate reduce factura

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Enel lanseaza contorul inteligent. Care sunt beneficiile sale si cum iti poate reduce factura

Contorul inteligent, denumit si smart-meter, a fost lansat, oficial, de grupul Enel, care a inceput deja instalarea a peste 30. 000 de astfel de aparate in Romania. Procesul de instalare a contoarelor inteligente a inceput in vara acestui an, in cadrul. continuă pe Wall-Street Ro

Afla la ce boli esti predispus in functie de zodia ta si care sunt cauzele

Pozitionarea planetelor, ascendentul, luna si toate celelalte aspecte, au o foarte mare influenta asupra starii noastre de sanatate. Specialistii deschid foarte des acest subiect si ne avertizeaza care sunt.

Care sunt universitatile particulare care dau cei mai multi profesori? Peste 13% dintre profesorii care au vrut sa se angajeze in scoala anul acesta vin de la facultati private

Peste 13% dintre profesorii care au putut sa dea examen de angajare intr-o scoala, anul acesta, si-au facut studiile la o facultate particulara. Au si reusit sa ia examenul si sa se titularizeze 25% dintre candidatii de la privat, in timp ce rata de succes a profesorilor de la o universitate de stat a fost de peste 40%. Universitatea privata de la care au venit cei mai multi profesori candidati la angajare este Spiru Haret. Datele au fost transmise, la solicitarea HotNews. ro, de catre Ministerul Educatiei. Vezi in articol care sunt urmatoarele universitati private care produc profesori in preuniversitar.

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran explica care sunt implicatiile intrarii Rusiei in conflictul din Siria

De pe blogurile de luni, aflam care sunt implicatiile intrarii Rusiei in conflictul din Siria, dar si ca expozitia Salvador Dali de la Busteni se prelungeste pana pe sase octombrie.

Business Report: Romania a scapat de centura FMI, dar mai vrea una. Negocierile pentru un nou acord, bruiate de lipsa de reforme; O industrie din Romania cu venituri de 1 miliard de euro si 10.000 de angajati s-a inchis. Care sunt efectele; Cum este test

Idei de afaceri: Top 10 cele mai profitabile culturi de plante medicinale. Afacerea cu plante medicinale cunoaste o noua era in care numarul celor care cauta tratamente naturale este in crestere. Care sunt pozitiile ofertate cu cele mai atractive pachete de beneficii. Astazi companiile acorda semnificativ mai putine beneficii decat in anul 2008, cand practic era o inflatie de beneficii oferite de-a valma si angro.

FOTO. Care sunt micile capricii ale celebritatilor: de la spaghete la lumanari

Desi isi pot permite aproape orice, mai multe celebritati, intre care Jennifer Aniston, Ducesa de Cambridge, Jay Leno, Justin Timberlake, Taylor Swift si Reese Witherspoon, se rasfata cu lucruri banale, precum lumanari parfumate, anumite alimente sau o metoda de relaxare.

Care sunt cele mai bune ceaiuri pentru tine, in functie de grupa sanguina

Ceaiurile sunt recunoscute drept bauturile care au cele mai mari beneficii asupra sanatatii. insa, fiecarei grupe de sange i se potrivesc anumite tipuri de ceaiuri.

FOTO+VIDEO: Super Luna si eclipsa de Luna, in premiera dupa 30 de ani. Care sunt semnificatiile fenomenului astronomic

Un eveniment astronomic foarte rar, care consta in producerea simultana a doua fenomene spectaculoase - Super Luna si eclipsa de Luna -, a avut loc in noaptea de duminica spre luni. Acest fenomen apare atunci cand Luna, in miscarea ei in jurul Pamantului, intra in umbra acestuia.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )