Libnet.ro
UNICEF

15:16

Care sunt judetele fruntase la distribuirea tichetelor Rabla

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt judetele fruntase la distribuirea tichetelor Rabla

Colectorii din Valcea, Gorj, Sibiu si Alba au primit cele mai multe tichete in cadrul Programului Rabla, in timp ce cele mai putine vouchere au fost in Ialomita, Calarasi si Vaslui, potrivit datelor furnizate de Administratia Fondului. continuă pe Wall-Street Ro

RABLA 2013: Judetele fruntase la distribuirea tichetelor.

Colectorii din Valcea, Gorj, Sibiu si Alba au primit cele mai multe tichete in cadrul Programului Rabla, in timp ce cele mai putine vouchere au fost in Ialomita, Calarasi si Vaslui, potrivit datelor furnizate de Administratia Fondului pentru Mediu AFM). Administratia Fondului pentru Mediu a finalizat distribuirea celor 17. 000 de tichete valorice alocate persoanelor fizice in cadrul Programului Rabla 2013. Potrivit datelor centralizate, in Bucuresti au fost distribuite colectorilor 1.

[P] VIDEO Care sunt drepturile tale si cum poti schimba operatorul de telefonie mobila?

Esti nemultumit de serviciile oferite de operatorul tau de telefonie mobila si ai vrea te orientezi catre o oferta mai accesibila. Te temi totusi ca procesul va fi complicat si ca nu-ti vei putea folosi numarul de telefon pe durata portarii dintr-o retea in alta. Afla in cateva minute care sunt drepturile tale in relatia cu operatorii de telefonie mobila.

COD GALBEN de ploi si grindina. Care sunt zonele afectate.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o avertizare de cod galben de ploi si grindina, valabil in mai multe judete din tara, conform rtv. net. Intre orele 12. 50 si 14. 20 se vor semnala averse care vor depasi local 25 l/mp izolat grindina de dimensiuni mici si medii in judetul Maramures, zona delimitata de localitatile: Sighetu Marmatiei, Desesti, Budesti, Ocna Sugatag, Stramtura, Leordina, Bistra, Bocicoiu Mare. Intre orele 12. 55 si 14. 00 se vor semnala local cantitati de apa .

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )