Libnet.ro
UNICEF

10:15

Care sunt planurile lui Basescu dupa alegerile parlamentare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt planurile lui Basescu dupa alegerile parlamentare

Presedintele Traian Basescu a schitat portretul viitorului premier al Romaniei, lasand sa se inteleaga ca ii exclude si pe Victor Ponta sau George Maior, scrie Adevarul. continuă pe Wall-Street Ro

Romania: in cautarea stabilitatii dupa alegerile parlamentare

Alegerile parlamentare in Romania s-au incheiat, iar noul guvern se va confrunta acum cu sarcina descurajanta de abordare a provocarilor dificile ale politicii externe, scrie agentia americana de analiza a informatiilor Stratfor.

Subiectele zilei: Reactii ale presei din Romania dupa alegerile parlamentare; Reportaj de la sediul ARD: cum au trait liderii PDL dezamagirea votului; Sefii fotbalului romanesc pregatesc inca un blat. Unul mare de tot; Cele 20 de zile decisive de dupa ale

Mungiu: Noul val din cinematografia romana exista datorita Cannes-ului. Regizorul Cristian Mungiu a acordat un interviu prestigioasei publicatii New York Times, in care a. Record si ARTE MARTIALE. Adevarul despre TESTOASELE NINJA. Patru luptatori antrenati de maestrul Splinter, un intelept sobolan, locuiesc in canalele din.

Blaga: PDL nu va vota niciun guvern din care nu va face parte/ ARD va obtine la alegerile parlamentare un scor de peste 20%

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat vineri seara, in emisiunea Aktualitatea difuzata de B1 TV, ca PDL nu va vota niciun guvern din care nu va face parte. Liderul democrat-liberal precizat ca va vorbi despre o posibila structura a guvernului numai daca ARD va obtine un scor de cel putin 25%. Totodata, Blaga precizt ca ARD va obtine la alegerile parlamentare un scor de peste 20%.

VIDEO Blaga: PDL nu va vota niciun guvern din care nu va face parte/ ARD va obtine la alegerile parlamentare un scor de peste 20%

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat vineri seara, in emisiunea Aktualitatea difuzata de B1 TV, ca PDL nu va vota niciun guvern din care nu va face parte. Liderul democrat-liberal precizat ca va vorbi despre o posibila structura a guvernului numai daca ARD va obtine un scor de cel putin 25%. Totodata, Blaga precizt ca ARD va obtine la alegerile parlamentare un scor de peste 20%.

Surse: Rezultatul uluitor pe care l-a obtinut Becali la alegerile parlamentare. Ce mesaj i-a transmis lui Basescu

Controversata candidatura a lui Gigi Becali a avut rezultate surprinzatoare. Europarlamentarul, candidat pentru un mandat de deputat in Sectorul 6 din Capitala, ar fi obtinut 65% din voturi, potrivit unor surse din.

Presa straina despre alegerile parlamentare din Romania: Este vorba despre o victorie impotriva regimului Traian Basescu

Coalitia aflata la putere in Romania a obtinut victoria in alegerile parlamentare, duminica, anunta agentii de presa ca AFP si Reuters, dar si Bloomberg si France24, citand exit poll-uri si precizand ca primele rezultate oficiale ale scrutinului sunt asteptate luni.

Agentiile de presa despre alegerile parlamentare din Romania: O criza politica este ultimul lucru de care Romania ar avea nevoie

Alegerile parlamentare din Romania sunt tratate pe larg in articole de analiza de catre principalele agentii de presa internationale. Agentia France Presse scrie astazi ca o coabitare cu presedintele Traian Basescu promite sa fie furtunoasa, dar mentioneaza ca o criza politica este ultimul lucru de care Romania ar avea nevoie, aflata pe locul al doilea in UE in topul celor mai sarace state. Rezultatul alegerilor ar putea declansa o noua runda a luptei pentru putere . ) si ar putea complica negocierile cu FMI pentru un nou acord, scrie si Reuters.

Portretul premierului lui Basescu: Proeuropean, proatlantist, fara lucruri ascunse in CV

Traian Basescu a indicat caracteristicile pe care le va urmari in desemnarea viitorului premier, dupa alegerile parlamentare. Presedintele Romaniei a declarat ca prim-ministrul care va sta in fruntea noului.

A scazut numarul romanilor care pot vota la alegerile parlamentare de duminica

Numarul romanilor care pot vota la alegerile parlamentare de duminica a scazut cu 60. 000 fata de cel de la referendumul din iulie, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Prin urmare, 18,25 de milioane de.

Alegerile parlamentare din Romania, supravegheate de OSCE.

Organizatia pentru Cooperare si Securitate in Europa OSCE) va monitoriza alegerile parlamentare din Romania, dupa scandalul izbucnit in urma rezultatelor referendumului, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Observatorii OSCE sunt trimisi, de regula, in tarile unde exista suspiciunea ca nu se pot organiza alegeri libere. Astfel, conform comunicatului, in Romania vor veni 25 de observatori care vor supraveghea indeaproape procesul electoral, iar luni, 10 decembrie, va fi organizata o .

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )