Libnet.ro
UNICEF

05:30

Agentiile de presa despre alegerile parlamentare din Romania: O criza politica este ultimul lucru de care Romania ar avea nevoie

Hotnews Hotnews,
Agentiile de presa despre alegerile parlamentare din Romania: O criza politica este ultimul lucru de care Romania ar avea nevoie

Alegerile parlamentare din Romania sunt tratate pe larg in articole de analiza de catre principalele agentii de presa internationale. Agentia France Presse scrie astazi ca o coabitare cu presedintele Traian Basescu promite sa fie furtunoasa, dar mentioneaza ca o criza politica este ultimul lucru de care Romania ar avea nevoie, aflata pe locul al doilea in UE in topul celor mai sarace state. Rezultatul alegerilor ar putea declansa o noua runda a luptei pentru putere . ) si ar putea complica negocierile cu FMI pentru un nou acord, scrie si Reuters. continuă pe Hotnews

Presa straina despre alegerile parlamentare din Romania: Este vorba despre o victorie impotriva regimului Traian Basescu

Coalitia aflata la putere in Romania a obtinut victoria in alegerile parlamentare, duminica, anunta agentii de presa ca AFP si Reuters, dar si Bloomberg si France24, citand exit poll-uri si precizand ca primele rezultate oficiale ale scrutinului sunt asteptate luni.

Presa internationala, despre ALEGERILE PARLAMENTARE din Romania: Numerosi romani nu ...

Agentia Mediafax a monitorizat ce scrie presa internationala despre posibilul rezultat al alegerilor legislative romane de duminica, evocand criza politica din vara si impactul ei dupa scrutin. LE FIGARO comenteaza ca problema nu este cine va castiga, ci care va fi amploarea Uniunii Social-Liberale USL), pe care o catalogheaza drept un atelaj curios intrat in razboi in vara impotriva presedintelui Traian Basescu pe care a incercat in zadar sa il debarce de la putere. Publicatia se .

Alegerile parlamentare din Romania, supravegheate de OSCE.

Organizatia pentru Cooperare si Securitate in Europa OSCE) va monitoriza alegerile parlamentare din Romania, dupa scandalul izbucnit in urma rezultatelor referendumului, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Observatorii OSCE sunt trimisi, de regula, in tarile unde exista suspiciunea ca nu se pot organiza alegeri libere. Astfel, conform comunicatului, in Romania vor veni 25 de observatori care vor supraveghea indeaproape procesul electoral, iar luni, 10 decembrie, va fi organizata o .

EXCLUSIV RL: Alegerile parlamentare din Romania, SUPRAVEGHEATE de OSCE. ...

Romania libera l-a contactat telefonic pe reprezentantul OSCE pentru alegerile parlamentare, Andreas Baker, care a explicat ca institutia va observa procesul electoral din Romania nu pentru ca exista suspiciuni de frauda, ci pentru ca Romania este un stat european care si-a asumat niste principii democratice. Pe de alta parte, Andreas Baker a evitat sa nominalizeze judetele in care vor exista observatori OSCE si nu a precizat nici numarul exact de observatori. De ce OSCE va observa alegerile .

Agentiile de presa, despre alegerile din Romania: Victorie larga a coalitiei aflata la putere

Coalitia aflata la putere in Romania a obtinut victoria in alegerile parlamentare, duminica, anunta agentii de presa ca AFP si Reuters, dar si Bloomberg si France24, citand exit poll-uri si precizand.

Theodor Paleologu, despre alegerile parlamentare: E un vot precum cel din mai 1990

Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu a comparat, pe contul sau de Facebook, votul de la alegerile parlamentare din acest an cu cel din mai 1990, cand Frontul Salvarii Nationale FSN), actualmente PSD, a obtinut.

Presa internationala scrie despre rezultatul si urmarile alegerilor parlamentare din Romania

Presa internationala scrie despre alegerile de duminica care vor avea loc in Romania, evocand criza politica din vara si impactul pe care il va avea dupa scrutin. Cotidiane importante ca Le Figaro,.

HARTA INTERACTIVA Totul despre alegerile parlamentare in date, explicatii si analize esentiale

HotNews. ro va prezinta informatiile esentiale cu privire la alegerile parlamentare care se vor desfasura pe 9 decembrie. Vezi in articol Harta interactiva a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor, cu listele complete din fiecare colegiu, afla cum se aleg colegiile uninominale castigoare si care sunt regulile in alegerile parlamentare. Citeste programele de guvernare ale USL si ARD, vezi care este numarul alegatorilor, precum si modul in care starea vremii din ziua de duminica ar putea influenta rezultatul. Ce spun sondajele si care sunt mizele capitale ale alegerilor parlamentare .

El Pais: Romania, piesa care nu se potriveste cu UE

Ziarul spaniol El Pais scrie intr-un articol publicat duminica, 9 decembrie, despre alegerile parlamentare din Romania. Coruptia este un lucru atat de comun, incat nu se vede ca atare, chiar daca cetatenii sunt.

El Pais: Romania, piesa care nu se potriveste cu UE

Ziarul spaniol El Pais scrie pe larg intr-un articol publicat astazi, 9 decembrie, despre alegerile parlamentare din Romania. Coruptia este un lucru atat de comun, incat nu se vede ca atare, chiar daca cetatenii sunt indignati de o inalta coruptie la nivel elitelor, scrie corespondentul publicatiei spaniole la Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )