Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt profesiile cu cei mai multi psihopati. Tu ce te ocupi?

Antena3 Antena3,
Care sunt profesiile cu cei mai multi psihopati. Tu ce te ocupi?

In Manualul de Diagnostic si Statistica al Tulburarilor Mentale, al American Psychiatric Association, o personalitate psihopata este definita ca avand un emfatic, grandios simt al sinelui si o abilitate spre a. continuă pe Antena3

Germania: Cel putin 40 de raniti, cei mai multi copii, dupa ce doua autobuze scolare s-au ciocnit frontal

Cel putin 40 de persoane, cei mai multi copii, au fost ranite dupa ce doua autobuze scolare s-au ciocnit in regiunea Bavaria din Germania, relateaza AFP, citand politia.

Doar 12% dintre firme au finalizat implementarea GDPR pna la intrarea n vigoare. Care sunt acestea si cele mai afectate domenii raport

Doar 12% dintre firme au finalizat implementarea GDPR regulamentului privind protectia datelor personale) pana la 25 mai, data la care a regulamentul a intrat in vigoare, arata un raport PwC. Cele mai multe dintre acestea au un numar de pana in 200 de angajati 57%) si activeaza in domeniul farmaceutic, cel al serviciilor financiare, auto si energie.

Cei mai apreciati 10 Luxury Travel Influenceri din lume!

Ei sunt oamenii care si-au dat demisia si au lasat in urma jobul dintr-un birou pentru a putea calatori si descoperi lumea-n lung si lat. Au riscat totul, iar acum au lumea la picioare. Iata 10 dintre cei mai cunoscuti bloggeri de calatorii.

Cei mai cunoscuti actori ai teatrului din Constanta semneaza o scrisoare deschisa n care acuza abuzuri grave ale managerului Dana Dumitrescu si cer ca aceasta sa raspunda n limitele legii pentru daunele produse institutiei

Aproape jumatate dintre actorii Teatrului de Stat din Constanta au semnat o scrisoare deschisa adresata presedintelui Consiliului Judetean, Marius Horia Tutuianu, in care acuza abuzuri grave ale managerului teatrului, Dana Dumitrescu, si cer ca aceasta sa raspunda in limitele stabilite de lege pentru daunele produse institutiei. Printre semnatarii scrisorii se numara cei mai cunoscuti actori ai Teatrului de Stat din Constanta.

Unul din cei mai mari atacanti francezi SOCHEAZA! Ce spune despre HOMOSEXUALITATE in lumea fotbalului: in vestiar exista mult testosteron, dusuri la comuni... E complicat!

Unul din cei mai buni atacanti francezi din prezent, Olivier Giroud, a vorbit despre unul dintre cele mai delicate subiecte din sport. Fotbalistul a afirmat ca este foarte greu sa se discute de homosexualitate in.

Guvernul a decis: Ei sunt SINGURII romani care vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca esti pe LISTA...

Datele de ca Casele Sectoriale ale Ministerului Apararii Nationale MApN) si Ministerului Admnistratiei si Internelor MAI) scot la iveala detalii surprinzatoarele privind pensiile de serviciu ale fostilor.

VIDEO Un mascat din Politia Romana isi masoara fortele cu unul dintre cei mai agresivi boxeri din Statele Unite

Mai sunt doar cateva ore pana cand pugilistul roman, Bogdan Dinu, se va lupta cu americanul Jarrell Miller, supranumit Big Baby, un boxer agresiv, care isi pune adversarii sub presiune permanent. 18 victorii si zero infrangeri la profesionisti este palmaresul buzoianului, care face parte din Serviciul pentru Actiuni Speciale al Politiei.

VIDEO Antrenat cu interlopii din tara, un mascat din Politia Romana isi masoara fortele cu unul dintre cei mai agresivi boxeri din Statele Unite

Mai sunt doar cateva ore pana cand pugilistul roman, Bogdan Dinu, se va lupta cu americanul Jarrell Miller, supranumit Big Baby, un boxer agresiv, care isi pune adversarii sub presiune permanent. 18 victorii si zero infrangeri la profesionisti este palmaresul buzoianului, care face parte din Serviciul pentru Actiuni Speciale al Politiei.

HOROSCOP. Cei mai seducatori barbati din zodiac

Trei dintre zodiile horoscopului detin secrete importante in Arta seductiei. Acesti barbati sunt cuceritori, sarmanti si orgoliosi. Iti propunem un Top 3 ai celor mai atragatori barbate ai zodiacului: 1. Barbatul.

Iubesti sa porti pantofi de dama din piele cu toc? Iata cum sa-i cumperi pe cei mai potriviti (P)

Femeile iubesc sa poarte pantofi de dama din piele cu toc. Sunt foarte versatili si nu se vor demoda niciodata. Mai ales daca ne referim la stilettos, acest model nu ar trebui sa lipseasca din garderoba de baza. Dar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )