Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt semnele prediabetului. Iata in cati ani se instaleaza diabetul

Antena3 Antena3,
Care sunt semnele prediabetului. Iata in cati ani se instaleaza diabetul

Aproximativ 4% din romani sunt diagnosticati anual cu prediabet, o afectiune in care nivelul zaharului in sange este mai ridicat decat ar fi normal, insa valoarea glicemiei nu atinge pragul diabetului de tip 2. continuă pe Antena3

Admitere la facultate 2018 Care sunt facultatile unde se da examen de admitere la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca

Admiterea la facultate incepe in data de 11 iulie la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Calendarul admiterii se intinde pana pe 29 iulie 2018 si cuprinde inscrierea la examenul de admitere la facultate, probele de concurs, afisarea rezultatelor, contestatiile si redistribuirea locurilor disponibile. Vezi in articol care sunt facultatile de la Universitatea Babes-Bolyai unde se da examen de admitere, precum si calendarul de admitere la diverse specializari.

SUA: Un stat plateste muncitorii cu pana la 10.000 de dolari pentru a se muta acolo. Care sunt conditiile

Statul Vermont din SUA a aprobat o noua legislatie prin care plateste pana la 10. 000 de dolari muncitorilor care vor sa se mute acolo si sa lucreze de la distanta. Persoanele eligibile pot primi pana la.

Care sunt cele mai folosite cuvinte din limba romana. Sigur nu stiai asta!

Exista cuvinte pe care le folosesc toti romanii, indiferent de vocabular, de studii sau de mediul in care traieste. Ei bine, cele mai utilizate cuvinte din limba noastra sunt prepozitiile precum pe,.

Alerta METEO: Vreme instabila in toata Romania. Care sunt zonele cele mai afectate de fenomenele extreme

In urmatoarele saptamani vor exista cateva intervale in care probabilitatea de ploi sub forma de aversa va fi mai mare, insa vremea, in general, se va mentine calda, cu temperaturi normale pentru aceasta.

Care sunt judetele in care romanii pun cei mai multi bani deoparte

Bucuresti - Ilfov si judetele Cluj, Constanta, Timis si Brasov conduc topul zonelor in care romanii au cei mai multi bani in conturile curente si depozite, atat in lei cat si in valuta. Soldul total la nivel national a ajuns la finalul lunii aprilie la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )