Libnet.ro
UNICEF

12:00

Carmen Dan, dupa audierea la DIICOT in dosarul protestelor din 10 august: Nu am coordonat operatiunea

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, dupa audierea la DIICOT in dosarul protestelor din 10 august: Nu am coordonat operatiunea

Carmen Dan a oferit primele declaratii de la iesirea de DIICOT, unde a fost audiata timp de sase ore privind dosarul violentelor din 10 august. Fostul ministru de Interne sustine ca nu a coordonat operatiunea. continuă pe Antena3

Carmen Dan, dupa audierea la DIICOT in dosarul protestelor din 10 august: Nu am vorbit cu Liviu Dragnea

Fostul ministru al Afacerilor Interne Carmen Dan a declarat vineri, dupa audierea la DIICOT in dosarul 10 august, care a durat peste sase ore, ca nu a vorbit in acea zi cu Liviu Dragnea despre interventia jandarmilor.

Carmen Dan, chemata la audieri la DIICOT in dosarul 10 august. A fost citat si procurorul care a deschis acest caz: Nu m-am prezentat, este nelegala citarea mea ca martor

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost chemata la audieri la DIICOT, vineri, in dosarul privind reprimarea violenta de catre Jandarmerie a protestului din 10 august 2018, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Si procurorul militar Bogdan Pirlog, cel care a deschis dosarul 10 august, a fost citat pentru miercuri la DIICOT pentru a fi audiat ca martor. El nu s-a prezentat, invocand ca citarea si audierea sa in aceasta calitate, de martor, este nelegala.

Carmen Dan, dupa ce a fost audiata la DIICOT in dosarul 10 august: Nu am vorbit cu Liviu Dragnea

Fostul ministru de Interne a declarat, dupa ce a fost audiata timp de aproximativ sase ore la DIICOT in dosarul 10 august, ca anchetatorii au vrut sa lamureasca foarte multe aspecte, vizand in principal rolul pe care ea l-a avut in acea zi. Carmen Dan a precizat ca nu a avut un rol activ, de coordonare a actiunilor operative.

Carmen Dan, audiata la DIICOT in dosarul privind protestul din 10 august

Fostul ministru de Interne, Carmen Dan, a fost citata vineri la DIICOT pentru a fi audiata, in calitate de martor, in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei, au declarat surse judiciare.

Carmen Dan, citata la DIICOT pentru a fi audiata in dosarul privind protestul din 10 august

Fostul ministru de Interne, Carmen Dan, a fost citata vineri la DIICOT pentru a fi audiata, in calitate de martor, in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei, au declarat surse judiciare.

Carmen Dan, citata la DIICOT

ACTUALIZARE - 16:20 - Carmen Dan a declarat, dupa audieri: Au fost foarte multe intrebari, eu doar mi-am spus parerea despre organizarea, coordonarea si desfasurarea evenimentelor din 10 august. Ea a mai sustinut ca astepta citatia Directiei de Investigare de mai mult timp.

Carmen Dan a ajuns la DIICOT pentru audieri in dosarul 10 august. Fostul ministru, intampinat de protestatari: La puscarie, criminalo (VIDEO)

Continua audierile in dosarul violentelor din 10 august. Fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost citata de procurorii DIICOT, in calitate de martor, in dosarul in care se fac cercetari cu privire la.

Surse: Fostul ministru Carmen Dan, citata vineri la DIICOT in dosarul 10 august

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost citata vineri la DIICOT pentru a fi audiata, in calitate de martor, in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei.

Carmen Dan citata vineri la DIICOTca martor in dosarul violentelor din 10 august

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost citata vineri la DIICOT pentru a fi audiata, in calitate de martor, in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei, transmite Agerpres, care citeaza surse judiciare.

Ce i-au strigat oamenii furiosi lui Carmen Dan, cand a ajuns la DIICOT. Este audiata in dosarul 10 august

Carmen Dan a ajuns la DIICOT, pentru a fi audiata in dosarul 10 august. Fostul ministru de Interne a fost intampinat de protestatari. Ce i-au strigat oamenii furiosi? Ce i-au strigat oamenii furiosi lui Carmen Dan, cand a ajuns la DIICOT? Carmen Dan, fostul ministru de Interne, a fost citata la DIICOT pentru a fi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )