Libnet.ro
UNICEF

18:46

Carmen Dan, mesaj pentru studentii de la Academie: MAI este tinta unor atacuri. Nu trebuie sa va timoreze

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, mesaj pentru studentii de la Academie: MAI este tinta unor atacuri. Nu trebuie sa va timoreze

UPDATE: Carmen Dan, le-a spus studentilor ca nu trebuie sa se lase intimidati de faptul ca MAI este, in aceasta perioada, tinta unor atacuri. Ca parinte, traiesc sentimentul fiecarui parinte. continuă pe Antena3

Juramantul militar, depus in Bucuresti. Carmen Dan, mesaj pentru studentii de la Academie

Este zi cu emotii pentru cei care s-au inscris la Academia de Politie din Capitala. Ministrul de Interne, Carmen Dan, va sustinealocutiuni in care vor face apel la loialitatea studentilor. Aproape 600.

Carmen Dan, raspuns pentru Augustin Lazar. De ce nu sunt declasificate documentele din 10 august

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, ca cererea procurorului general privind declasificarea documentelor din dosarul violentelor din 10 august e analizata de o comisie din cadrul.

Carmen Dan, nca o replica pentru Augustin Lazar: Procurorul General tot cere. Nu a fost nicio cerere a Parchetului care sa fie amnata, n dosarul protestelor

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, ca o comisie de la minister analizeaza solicitarea de desecretizare a unor documente privind protestul din 10 august, cerute de procurorii care instrumenteaza dosarul deschis dupa incidentele violente.

Carmen Dan, atac la Parchetul General: Vad ca interesul este pentru conducerea Jandarmeriei. Eu voi fi bomboana de pe coliva

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri ca se asteapta sa fie chemata la audieri la in dosarul violentelor de la protestul din 10 august ca bomboana de pe coliva, acuzand procurorii ca.

Mesajul ministrului Carmen Dan pentru studentii Academiei de Politie: MAI este tinta unor atacuri repetate

Ministrul de Interne le-a transmis studentilor din anul I de la Academia de Politie din Bucuresti, la ceremonia de depunere a juramantului militar, ca MAI este tinta unor atacuri repetate.

Carmen Dan vrea sa modifice Legea adunarilor publice. Raetchi:PSD vrea sa blocheze dreptul la protest. Vor introduce obligativitatea unor autorizatii restrictive

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, marti, dupa audierea in Comisia de aparare din Senat, ca va initia un proiect pentru actualizarea legii adunarilor publice, care este foarte veche si nu mai corespunde nevoilor si realitatii. in replica, deputatul PNL Ovidiu Raetchi sustine ca intentia PSD este de a bloca dreptul la protest.

Carmen Dan: Sunt sute de persoane care au provocat violente la miting si despre care nu se vorbeste. Parchetul e interesat de conducerea Jandarmeriei si a MAI

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca Parchetul nu ii cheama la audieri pe cei care au comis violente in Piata Victoriei, desi au fost identificati de Politie 69 de agresori, iar probatoriile au fost depuse de MAI la Parchet, ea sustinand ca, de fapt, lovitura si interesul este pentru conducerea Jandarmeriei si a Ministerului de Interne. Ea a mai spus ca sunt sute de persoane care au provocat violente si despre care nu se vorbeste.

Carmen Dan: Consider ca presedintele Romaniei s-a antepronuntat in privinta actiunilor Jandarmeriei

Ministrul de Interne Carmen Dan, considera ca este necesara actualizarea Legii 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, astfel incat orice misiune a structurilor statului sa nu mai poata fi vreodata pusa sub semnul indoielii. ----- Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan, sustine ca presedintele Klaus Iohannis s-a antepronuntat in ceea ce priveste faptul ca Jandarmeria a actionat violent la mitingul din 10 august.

Carmen Dan, despre intentia de modificare a Legii adunarilor publice: Avem proteste bine organizate fara organizatori

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca va initia un proiect pentru actualizarea legii adunarilor publice, care este foarte veche si nu mai corespunde nevoilor si realitatii.

Carmen Dan: Imagini cu batai sau cu interventii in forta ale fortelor de ordine am vazut si in alte tari. Este pentru prima data cand exista un interes de a comenta aceste imagini la nivel european

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri seara, referindu-se la violentele de la protestul din 10 august, ca exista imagini si din alte tari cu interventii in forta a fortelor de ordine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )