Libnet.ro
UNICEF

11:00

Carmen Iohannis: Suntem mandri de Simona Halep

Antena3 Antena3,
Carmen Iohannis: Suntem mandri de Simona Halep

Sotia presedintelui Romaniei, Carmen Iohannis, a premiat duminica seara mai multi copii prezenti la turneul de tenis Sibiu Open, prilej cu care a recunoscut ca atat ea, cat si Klaus Iohannis sunt fani ai. continuă pe Antena3

Sotia presedintelui Iohannis: Suntem mandri de Simona Halep. Ne dorim cat mai multe Simone in tenis

Sotia presedintelui Romaniei, Carmen Iohannis, a premiat duminica seara mai multi copii prezenti la turneul de tenis Sibiu Open, prilej cu care a recunoscut ca atat ea, cat si Klaus Iohannis sunt fani ai Simonei Halep si urmaresc meciurile jucatoarei de cate ori au ocazia.

Mesajul lui Carmen Iohannis pentru Simona Halep

Sotia presedintelui Romaniei, Carmen Iohannis, a declarat, la Sibiu Open, unde a premiat mai multi copii care au participat la turneul de tenis, ca atat ea cat si Klaus Iohannis sunt fani i Simonei Halep si urmaresc meciurile jucatoarei, de cate ori au ocazia.

Ce va trebui sa indure Simona Halep in China

Dupa ce a incheiat socotelile cu US Open-ul fiind eliminata de jucatoarea italiana Flavia Peneta in faza semifinalelor, Simona Halep a revenit in tara pentru cateva zile, iar apoi a luat drumul Asiei. Simona.

Simona Halep si Monica Niculescu vor incepe de luni turneul de la Guangzhou, din China

Simona Halep si Monica Niculescu vor incepe de luni turneul WTA de la Guangzhou, din China, care va avea loc intre 21-26 septembrie, scrie ziare. com. Halep, locul 2 WTA si favorita numarul 1 a turneului din China,.

Simona Halep si Monica Niculescu, capi de serie la turneul de la Guangzhou

Simona Halep si Monica Niculescu figureaza pe lista capilor de serie la turneul WTA de la Guangzhou China), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, care va incepe luni, anunta Agerpres. Halep care va implini 24.

Simona Halep, la plecarea in China: Am incredere in jocul meu, chiar daca nu sunt 100% refacuta

Simona Halep a plecat, vineri, spre China, acolo unde va lua parte la turneele de la Guangzhou turneul se va disputa intre 21-26 septembrie), Wuhan 27 septembrie - 3 octombrie) si Beijing 3-11 octombrie). Am incredere in jocul meu, chiar daca nu sunt 100% refacuta. Nu am vreun obiectiv, vreau doar sa ma simt bine pe teren, a precizat Halep.

Simona Halep si-a aflat traseul la Guangzhou. Cand ar putea-o intalni pe Niculescu

Simona Halep, 2 WTA si Monica Niculescu, 39 WTA, incep sezonul asiatic de pe hard la turneul WTA International de la Guangzhou. Cele doua ar putea disputa un meci direct insa nu mai devreme de finala.

Simona Halep si Monica Niculescu, capi de serie la turneul WTA dinGuangzhou

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Monica Niculescu figureaza pe lista capilor de serie la turneul WTA de la Guangzhou China), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, care va incepe luni, informeaza Agerpres.

Simona Halep in China: traseu facil pentru jucatoarea noastra la Guangzhou

Simona Halep a avut parte de o tragere la sorti convenabila pentru primul turneu pe taram asiatic din aceasta perioada, cel de la Guangzhou.

Simona Halep si-a aflat posibilele adversare de la Guangzhou

Jucatoarea Simona Halep, numarul 2 mondial, revine in actiune saptamana viitoare la Guangzhou, primul din cele trei turnee programate in urmatoarele trei saptamani in China la care va participa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )