Libnet.ro
UNICEF

12:45

Carmen Negoita, tinuta ca a Angelinei Jolie la premiile BAFTA

ADPM ADPM,
Carmen Negoita, tinuta ca a Angelinei Jolie la premiile BAFTA

Angelina Jolie a atras toate privirile luni seara la ceremonia de decernare a premiilor BAFTA, desfasurata la Royal Opera House din Londra. Actrita a aparut la bratul sotului ei, Brad Pitt, purtand un costum de inspiratie masculina, semnat Saint Laurent, camasa alba cu imprimeu tip bow tie desfacut si pantofi tip stiletto. O vestimentatie similara a purtat cunoscutul fashion blogger roman Carmen Negoita in luna decembrie a anului trecut la aniversarea brandului DAMAT in Romania. continuă pe ADPM

Cum influenteaza Premiile BAFTA 2014 sansele nominalizatilor la Oscar

Premiile BAFTA 2014 au oferit sansa unor actori care nu ies mereu la rampa sa fie, acum, in centrul atentiei. Totodata, evenimentul poate fi considerat, potrivit unei analize The Hollywood Reporter, un indicator al viitorilor castigatori ai Premiilor Oscar.

Carmen Negoita, interviu in Washington Post, Associated Press, Daily Mail si Miami Herald

Carmen Negoita a acordat un interviu pentru Associated Press, preluat de Washington Post, Daily Mail, Yahoo News si Miami Herald, in cadrul caruia a dezvaluit cum se deruleaza stilul de viata al unui fashion blogger din Romania.

VIDEO Premiile BAFTA 2014: drama 12 ani de sclavie si actrita Cate Blanchett, favoritele caselor de pariuri londoneze

Ceremonia de decernare a premiilor BAFTA, penultima gala importanta din industria cinematografiei, se va desfasura in aceasta noapte la Londons Royal Opera House. Si chiar daca thrillerul SF Gravity: misiune in spatiu ocupa locul fruntas in topul nominalizarilor, casele de pariuri apreciaza ca drama 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave va fi marele castigator al serii, dupa cum noteaza BBC.

Premiile BAFTA 2014: 12 ani de sclavie, desemnat cel mai bun film al anului. Lista complata a castigatorilor

Pelicula 12 ani de sclavie a castigat marele premiu BAFTA pentru cel mai bun film al anului, in timp ce Chiwetel Ejiofor a fost desemnat cel mai bun actor pentru performanta sa din lungmetraj. Considerata.

Premiile BAFTA 2014: 12 ani de sclavie, desemnat cel mai bun film al anului. Lista completa a castigatorilor

Pelicula 12 ani de sclavie a castigat marele premiu BAFTA pentru cel mai bun film al anului, in timp ce Chiwetel Ejiofor a fost desemnat cel mai bun actor pentru performanta sa din lungmetraj. Considerata.

Care sunt cele doua filme care au luat TOT la Premiile BAFTA. Philip Seymour Hoffman, comemorat de marii actori la ceremonie

Filmele 12 ani de sclavie si Gravity si-au impartit locurile de onoare la gala premiilor BAFTA, echivalentul britanic al Oscarurilor. 12 ani de sclavie a primit trofeele pentru cel mai bun film si cel mai bun.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )