Libnet.ro
UNICEF

07:15

Carnetul de note al liderului Stat Islamic, facut public: Abu Bakr al-Baghdadi, repetent in ultimul an de liceu (FOTO)

B1 B1,
Carnetul de note al liderului Stat Islamic, facut public: Abu Bakr al-Baghdadi, repetent in ultimul an de liceu (FOTO)

Carnetul de note din liceu al liderului Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost facut public de postul german de televiziune ARD. Astfel, din Certificatul de la Liceul pentru Baieti din Samarra se sugereaza. continuă pe B1

Cum arata carnetul de note al liderului Statului Islamic: Excelent la matematica si geografie, submediocru la limba engleza. Abu Bakr al-Baghdadi a ramas repetent in ultimul an de liceu

Postul german de televiziune ARD a publicat presupusul carnet de note din liceu al liderului Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi. Certificatul de la Liceul pentru Baieti din Samarra arata o inclinatie a acestuia catre matematica si geografie. Comportamentul sau este calificat ca fiind bun, iar media generala este de 80 de puncte din 100 de puncte), noteaza Washington Post.

Cine este liderul grupului terorist Stat Islamic

Teroristul cel mai cautat din lume, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost secretar administrativ inainte de a deveni liderul organizatiei radicale Stat Islamic in Irak si Siria, arata Business Insider, conform Mediafax.

Gruparea Stat Islamic, acuzata ca preleveaza organe pentru a-si finanta operatiunile

Ambasadorul irakian la ONU a cerut marti Consiliului de Securitate al organizatiei sa verifice acuzatiile potrivit carora gruparea Stat Islamic preleveaza organe umane pentru a-si finanta operatiunile, relateaza CBS, citat de Mediafax. Ambasadorul Mohamed Alhakim le-a spus reporterilor ca in ultimele saptamani, au fost descoperite cadavre cu incizii chirurgicale si fara rinichi sau alte organe, aruncate in gropi comune. Avem cadavre. Veniti si examinati-le, a spus el. Este clar ca lipsesc unele parti din ele, a adaugat ambasadorul.

Cadavre fara rinichi, aruncate in gropi comune. Gruparea Stat Islamic, acuzata ca preleveaza organe pentru a-si finanta operatiunile

Ambasadorul irakian la ONU a cerut marti Consiliului de Securitate al organizatiei sa verifice acuzatiile potrivit carora gruparea Stat Islamic preleveaza organe umane pentru a-si finanta.

Zeci de oameni au fost arsi de vii de membrii organizatiei teroriste Stat Islamic

Militanti ai grupului terorist Stat Islamic in Irak si Siria au ucis prin incendiere 45 de persoane, in centrul Irakului, informeaza BBC News. Masacrul a avut loc in oraselul Albaghdadi, situat.

Teroristi ai grupului Stat Islamic au ars de vii 45 de ostatici, in centrul Irakului

Militanti ai grupului terorist Stat Islamic in Irak si Siria au omorat prin incendiere 45 de persoane, in centrul Irakului, anunta seful politiei locale, citat de BBC News online.

Papa Francisc a condamnat decapitarea a 21 de egipteni de catre militanti ai gruparii Stat Islamic

Papa Francisc a condamnat luni decapitarea a 21 de cetateni egipteni copti rapiti in Libia de catre militanti ai gruparii Stat Islamic SI), apreciind ca toti crestinii au acelasi sange, scrie Daily.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )