Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cine este liderul grupului terorist Stat Islamic

România Liberă România Liberă,
Cine este liderul grupului terorist Stat Islamic

Teroristul cel mai cautat din lume, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost secretar administrativ inainte de a deveni liderul organizatiei radicale Stat Islamic in Irak si Siria, arata Business Insider, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Teroristi ai grupului Stat Islamic au ars de vii 45 de ostatici, in centrul Irakului

Militanti ai grupului terorist Stat Islamic in Irak si Siria au omorat prin incendiere 45 de persoane, in centrul Irakului, anunta seful politiei locale, citat de BBC News online.

Zeci de oameni au fost arsi de vii de membrii organizatiei teroriste Stat Islamic

Militanti ai grupului terorist Stat Islamic in Irak si Siria au ucis prin incendiere 45 de persoane, in centrul Irakului, informeaza BBC News. Masacrul a avut loc in oraselul Albaghdadi, situat.

Trei eleve britanice au fugit in Siria, ca sa se inroleze in Statul Islamic

Autoritatile britanice cauta trei eleve de 15 si 16 ani care au fugit in Turcia, cu scopul de a ajunge in Siria, unde vor sa devina membre ale grupului terorist Stat Islamic, potrivit Mediafax.

Gruparea Stat Islamic, acuzata ca preleveaza organe pentru a-si finanta operatiunile

Ambasadorul irakian la ONU a cerut marti Consiliului de Securitate al organizatiei sa verifice acuzatiile potrivit carora gruparea Stat Islamic preleveaza organe umane pentru a-si finanta operatiunile, relateaza CBS, citat de Mediafax. Ambasadorul Mohamed Alhakim le-a spus reporterilor ca in ultimele saptamani, au fost descoperite cadavre cu incizii chirurgicale si fara rinichi sau alte organe, aruncate in gropi comune. Avem cadavre. Veniti si examinati-le, a spus el. Este clar ca lipsesc unele parti din ele, a adaugat ambasadorul.

Cadavre fara rinichi, aruncate in gropi comune. Gruparea Stat Islamic, acuzata ca preleveaza organe pentru a-si finanta operatiunile

Ambasadorul irakian la ONU a cerut marti Consiliului de Securitate al organizatiei sa verifice acuzatiile potrivit carora gruparea Stat Islamic preleveaza organe umane pentru a-si finanta.

Papa Francisc a condamnat decapitarea a 21 de egipteni de catre militanti ai gruparii Stat Islamic

Papa Francisc a condamnat luni decapitarea a 21 de cetateni egipteni copti rapiti in Libia de catre militanti ai gruparii Stat Islamic SI), apreciind ca toti crestinii au acelasi sange, scrie Daily.

Cine este noua iubita a lui Adrian Mutu

Noua iubita a lui Adrian, Mutu, Sandra Bachici, a fost numita, in anul 2010, Miss Romania si, conform informatiilor din presa, cand a inceput sa se intalneasca cu fostul Briliant, era logodita cu un alt fotbalist din Romania. Iata povestea.

Cine este Eduard Hellvig, propus sef al SRI de Klaus Iohannis

Eduard Hellvig, propus director al Serviciului Roman de Informatii SRI), este europarlamentar PNL si e considerat un apropiat al presedintelui Klaus Iohannis, alaturi de care a stat in campania prezidentiala. Hellvig a fost extrem de apropiat si de fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, fiindu-i chiar consilier personal, iar inainte a fost membru al PC. Hellvig a lucrat intr-o firma a lui Dan Mihalache. El este europarlamentar din 2013, precedenta functie fiind cea de ministru al Dezvoltarii in Guvernul USL. El a demisionat insa la scurt timp dupa numirea in functie, dupa ce ANI a comunicat public ca liderul liberal ar fi in conflict de interese.

Carnetul de note al liderului Stat Islamic, facut public: Abu Bakr al-Baghdadi, repetent in ultimul an de liceu (FOTO)

Carnetul de note din liceu al liderului Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost facut public de postul german de televiziune ARD. Astfel, din Certificatul de la Liceul pentru Baieti din Samarra se sugereaza.

Cine este Eduard Hellvig, nominalizarea presedintelui Klaus Iohannis pentru SRI

Europarlamentarul Eduard Hellvig, vicepresedinte PNL, nominalizat de Klaus Iohannis pentru sefia SRI, a fost deputat si ministru in Guvernul Ponta, de unde s-a retras dupa ce a fost acuzat de incompatibilitate. Este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )